Black+White ile Siyahlar Siyah, Beyazlar Beyaz

Black+White ile Siyahlar Siyah, Beyazlar Beyaz

Alışveriş Alışveriş Rehberi Black+White ile Siyahlar Siyah, Beyazlar Beyaz

Tarihler: 26 Ekim 2016 Çarşamba ~ 26 Aralık 2016 Pazartesi

Firma: Rexona

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 26, 2016 ~ Ara 26, 2016

Dünyanın bir numaralı deodorant markası Rexona, enerjisini hareketten alan kullanıcılarından esinlenerek geliştirdiği, hareketle aktif hale gelen Motionsense teknolojisi ile herkesi özgürce hareket etmeye davet ediyor.

Asla “asla terlemem” demeyin !

Gün içinde hayatın değişen ritmine göre kalp atışlarımız hızlanır ve yavaşlar, buna bağlı olarak vücut ısımız sürekli değişir. Vücudumuzdaki bu ısı değişikliği hangi mevsimde olursak olalım, günün her anında terleme ile sonuçlanır. Spor yaparken, ofiste, iş yoğunluğunda, heyecanlanınca, stresli anlarımızda, hatta acılı bir yemek yerken bile…

Dünyanın 1 numaraları deodorant markası Rexona Men Motionsense Invisible Black+White, her mevsimde, günün her anında değişen vücut sıcaklığıyla ortaya çıkan ter kokusuna karşı 48 saate kadar etkili bir koruma sağlar.

Siyahlar siyah, beyazlar beyaz

Ter ve ter lekelerine karşı her zamankinden daha etkili olan Rexona Men Motionsense Invisible Black­+White, etkin 3’lü özelliğiyle siyah giysilerde beyaz iz bırakmaz, beyaz giysilerde sarı leke oluşumunu azaltır. Lekelere ve izlere karşı kesin çözüm sunan Rexona Men Motionsense Invisible Black+White en yoğun günün sonrasında bile güvende hissettirir. Vücut hareketleri ile aktif hale gelen akıllı kapsüller içeren Rexona Motionsense Invisible Black­+White deodorant ve roll on, hareket ettikçe kırılan koku kapsülleri ile gün boyu koruma ve ferahlık hissi yaşatır.

Rexona Men Motionsense Invisible Black + White Deodorant : 8,90 TL. (tavsiye edilen raf fiyatı)

Rexona Men Motionsense Invisible Black + White Roll On : 8,90 TL. (tavsiye edilen raf fiyatı)

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT