Bond No.9 New York Nights

Bond No.9 New York Nights

Alışveriş Alışveriş Rehberi Bond No.9 New York Nights

Tarihler: 06 Şubat 2018 Salı ~ 06 Nisan 2018 Cuma

Firma: Bond No. 9

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 6, 2018 ~ Nis 6, 2018

Biz insanlar ışığa karşı koyamayan canlılarız. Aynı zamanda baştan çıkaran kokulara doğru çekiliriz. Bu iki özelliğimiz Bond No. 9’un son parfümü New York Nights’ta buluşarak, her akşam sayıları giderek artan Manhattan gökdelenlerinin ışıltılı dünyasını yansıtıyor. Bazı ışıklar farklı renklerde göz kırpıyor, diğerleri artık her yerde rastlasak da hala dünya dışıymış gibi görünen LED’ler sayesinde bilgisayarlarımızdan ve akıllı telefon ekranlarımızdan gözlerimizi alıyor.

Her şey Empire State ve Chrysler binalarının her günbatımında güçlü ışıklarla aydınlatılmasıyla başladı. Yoksa şahane Art Deco özelliklerini nasıl gösterebilirlerdi ki?

Peki bu dans eden ışıkların gökkuşağına ne gerek var? Cevap son derece basit: Biz New Yorklular, gün boyunca çalışırız. Sonra kendimizi ödüllendirmek için gece boyunca eğleniriz. Bu yüzden şehir manzarasını süsleyen ikonik gökdelenlerin hiç uyumadan adeta geceye meydan okurcasına farklı renklere bürünmesinden daha doğal bir şey olamaz.

İşte New York Nights parfümü şehrin karanlığındaki bu ışık cümbüşünden esinlendi. Geniş bir yelpazeye yayılan zevkli kent kadınına hitap ederken, New York’un gece ışıltılarını sahipleniyor. Üst notalarda romantik şımarıklığıyla yasemin ve gardenya çiçekleri var. Sonra baştan çıkaran sıcak orta notalar geliyor; tertemiz çiçeksi deniz kokusuyla canlanan paçuli ve sandal ağacı ve en altlarda gizlenen notalar son vuruşu yapıyor; karamelli kahve, New York gecelerinin hızlı kalp atışlarını vurguluyor. Şahane bir şekilde birleşen bu notalar, birkaç dakika sonra yerini bir meltem kadar beklenmedik yumuşacık kremsi-çiçeksi bir iz bırakıyor.

New York Nights şişesinin iki yanında lacivert üzerinde ışıldayan bir gece karanlık bastıktan sonraki şehri yansıtıyor.

Bond No.9 New York Nights 100 ml EDP – 1960 TL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT