Bosch Athlet ile Eviniz Bahara Hazır!

Bosch Athlet ile Eviniz Bahara Hazır!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Bosch Athlet ile Eviniz Bahara Hazır!

Tarihler: 29 Mart 2017 Çarşamba ~ 29 Mayıs 2017 Pazartesi

Firma: Bosch

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 29, 2017 ~ May 29, 2017

Bosch’un ilk kablosuz dik şarjlı süprügesi Athlet BCH6ATH25, güçlü performansı ile eviniz baharı tertemiz karşılasın. Dik tasarımı sayesinde çok az yer kaplayan ve tüm zeminlerde kullanılabilen Athlet, 60 dakika kablosuz kullanım konforu sunuyor.

“Yaşam için teknoloji” sloganıyla yaşamımızı kolaylaştıran ürünler sunan Bosch Ev Aletleri, evlere konfor ve huzur sunmaya devam ediyor. Bosch’un ilk kablosuz dik şarjlı elektrik süpürgesi Athlet BCH6ATH25, 2400 wattlık büyük bir süpürgenin performansını çok kompakt bir tasarımla sunuyor. Baharı tertemiz ve enerjik karşılamak için minimum eforla maksimum güçlü bir performans sergileyen torbasız süpürgenin 60 dakikalık kablosuz kullanım özelliği ve hafifliği ile ev temizliği çok daha kolaylaşıyor.

Kablosuz, torbasız, güçlü ve pratik
Bosch Athlet BCH6ATH25’in HighPower fırçası tüm zeminlerde etkili kullanım sağlarken SensorBagless™ teknolojisi minimum temizlik eforu ile güçlü sonuçlar veriyor. Kısa şarj süresiyle 60 dakikaya varan uzun kullanım sunan kablosuz ve torbasız süpürge, İnanılmaz esnek süpürme ucu sayesinde herhangi bir kısıtlama olmadan mobilyanın etrafını veya altını rahatlıkla temizleyebilme imkanı sunuyor. Süpürgenin şık ve dik tasarımı, yer kaplamadan saklanabilmesini sağlıyor. Yüksek performansa ve uzun ömür için güçlü motora sahip Bosch Athlet BCH6ATH25’in tavsiye edilen perakende fiyatı 794,00 TL.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT