Bosch MES4010 ile Yeni Yıla Sağlıklı Girin

Bosch MES4010 ile Yeni Yıla Sağlıklı Girin

Alışveriş Alışveriş Rehberi Bosch MES4010 ile Yeni Yıla Sağlıklı Girin

Tarihler: 21 Aralık 2016 Çarşamba ~ 21 Şubat 2017 Salı

Firma: Bosch

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 21, 2016 ~ Şub 21, 2017

Bosch Ev Aletleri, dünyanın ilk profesyonel seramik bıçaklı katı meyve sıkacağı MES4010’u sonbahara özel fiyatıyla tüketicilere sunuyor. Kasım ayı boyunca 818 TL yerine 590 TL’ye ve Bonus’a özel peşin fiyatına 6 taksitle sunulan meyve sıkacağı, 1200 watt’lık çok güçlü bir motora sahip.

Soğuk kış günlerini enerjiyle ve sağlıkla karşılamak için büyük önem taşıyan vitaminlerin günlük olarak taze bir şekilde alınması tüm aile fertleri için büyük önem taşıyor. Bosch’un MES4010 katı meyve sıkacağı, güçlü motoruyla sağlıklı içecekler hazırlamak için ideal özellikler sunuyor. Dünyanın ilk profesyonel seramik bıçağa sahip katı meyve sıkacağı 1200 watt gücü, paslanmaz çelik süzgeci ve bulaşık makinesinde yıkanabilen parçaları ile kolay kullanım sunuyor. 84mm'lik geniş ağzı sayesinde meyve ve sebzeleri kesmeden hızlı ve kolayca işlem yapabilme özelliğine sahip ürün ile tek seferde 1,5lt'ye kadar meyve suyu elde edilebiliyor. Tasarımında her ayrıntıya dikkat edilen katı meyve sıkacağı, sızdırmayan ve yüksek kalitede alüminyum gövdeye sahip ve damlama emniyetli ağzı sayesinde damlatmadan birinci sınıf temizlik sunuyor.

Sağlıklı ve bol vitaminli bir kış mevsimi vadeden Bosch MES4010 katı meyve sıkacağı, Kasım ayı boyunca 818 TL yerine 590 TL’ye ve Bonus’a özel peşin fiyatına 6 taksitle kullanıcılarını bekliyor.

Yılbaşı2017

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT