Bosch`tan Tencerelerinizi Sevgiyle Kucaklayan Buzdolabı: XL NoFrost

Alışveriş Alışveriş Rehberi Bosch`tan Tencerelerinizi Sevgiyle Kucaklayan Buzdolabı: XL NoFrost

Tarihler: 28 Kasım 2012 Çarşamba ~ 28 Ocak 2013 Pazartesi

Firma: Bosch

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 28, 2012 ~ Oca 28, 2013

Bosch KDN64VL20N XL NoFrost buzdolabı modeli ile tencerelerinizi sevgiyle kucaklıyor. Bosch XL NoFrost, sahip olduğu 525 litrelik geniş hacmi ile tam da toptan alışveriş yapan kalabalık ailelerin ihtiyacına cevap veriyor. Bosch XL NoFrost’ta, büyük hacimli yiyeceklerden tencereler dolusu yemeklere kadar her şeye yer var.

“Yaşam için teknoloji” sloganıyla sadece bugünü değil, geleceğimizi de iyileştiren teknolojiler sunan Bosch Ev Aletleri, yeni KDN64VL20N model XL NoFrost buzdolabı ile geniş aileler ve toptan alışveriş yapanlar için daha fazla saklama alanı sunuyor. Çocuklu, kalabalık ve misafiri bol aileler, yaptıkları toplu alışveriş malzemelerini rahatlıkla buzdolabında saklayabiliyor. Ayrıca, birden fazla yemek tenceresini de dilediği gibi Bosch XL NoFrost buzdolabına yerleştirebiliyor. Üstten donduruculu Bosch KDN64VL20N XL NoFrost buzdolabı çelik görünümlü dış yüzeyi ile mutfaklara ayrı bir şıklık da katıyor.

A+ Enerji Sınıfı ile Yüksek Enerji Tasarrufu Sağlıyor
Enerji verimlilik sınıfı A+ olan Bosch KDN64VL20N XL NoFrost buzdolabının yıllık elektrik tüketimi sadece 419 kWh. A enerji sınıfına göre yüzde 20’ye varan oranlarda daha az enerji kullanan Bosch XL NoFrost, bu özelliği ile hem doğaya hem de aile bütçesine katkı sağlıyor.

CrisperBox ile Sebze ve Meyveler Daha Uzun Süre Taze Kalıyor
Bosch KDN64VL20N XL NoFrost buzdolabı, nem korumalı CrisperBox çekmecesine sahip. Bu çekmece, vitamin ve nem kaybını önleyerek, sebze ve meyvelerin besin değerlerini daha uzun süre taze olarak muhafaza ediyor. Sağlıklı beslenmeye ve aile bütçesini korumaya önem veren aileler için hayat kurtarıcı bir özellik olarak öne çıkıyor.

ChillerBox, Et ve Balık Türü Yiyecekleri İki Kat Daha Uzun Süre Taze Tutuyor
Bosch XL NoFrost buzdolabı, balık, peynir ve sucuk gibi yiyeceklerin saklanabileceği ChillerBox özel bölümüne de sahip. Bu bölüm, dondurucudan gelen soğuk buhar sayesinde diğer bölümlere göre 2 - 3 °C daha soğuk oluyor. ChillerBox içerisinde yiyecekler daha uzun süre taze kalıyor. Üstelik kokuları da tamamen kendi bölgelerinde kalarak, buzdolabındaki diğer yiyecek ya da içeceklere karışmıyor.

Tek Hareketle Kolay Buz Kırmayı Sağlayan Özellik: Icetwister
Bosch KDN64VL20N XL NoFrost buzdolabı, tek hareketle buz kırmayı sağlayan Icetwister özelliğine de sahip. Bu sayede buzları kırmak kas gücü gerektirmeden, her ihtiyaç duyulduğunda son derece pratik bir şekilde herkes tarafından halledilebiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT