Bosch’un Yeni Buhar İstasyonlu Ütüsü

Bosch’un Yeni Buhar İstasyonlu Ütüsü

Alışveriş Alışveriş Rehberi Bosch’un Yeni Buhar İstasyonlu Ütüsü

Tarihler: 15 Kasım 2016 Salı ~ 15 Ocak 2017 Pazar

Firma: Bosch

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 15, 2016 ~ Oca 15, 2017

Bosch’un yeni VarioComfort ProHygienic buhar istasyonlu ütüsü TDS6080TR ile hızlı ve kolay ütü yaparken HygienicSteam teknolojisi sayesinde giysilerinizde maksimum hijyen sağlayabilirsiniz. Sizi ve sevdiklerinizi koruyan buhar istasyonlu yeni ütü, tüm ütülenebilir kumaşlar için oldukça ideal ısı-buhar kombinasyonlarını içeren 6 özel program sunuyor. Hareketsiz kaldığında kendiliğinden kapanarak güvenli bir kullanım sunan ütü, verimli ve yüksek bir buhar performansına sahip.

Bosch Ev Aletleri’nin yeni üyesi TDS6080TR VarioComfort ProHygienic buhar istasyonlu ütü, yenilikçi HygienicSteam teknolojisi ile sağladığı özel ısı ve buhar çıkışI sayesinde sizi ve sevdiklerinizi koruyor. 2400 W gücündeki ütü, dakikada 120 gram sabit olmak üzere 3 yoğun buhar atışıyla 400 gramlık şok buhar çıkışı sağlıyor. Çizilmelere karşı ekstra dayanıklılık sağlayan yeni taban tasarımıyla ideal bir buhar dağılımına sahip olan yeni buhar istasyonlu ütü, i-Temp Advanced programı ile tüm ütülenebilir kumaşlarınız için mükemmel ısı-buhar kombinasyonları sunuyor. Bu sayede giysiler kumaş cinslerine göre ayırmaya gerek duyulmadan hızlı ve güvenli bir şekilde ütülenebiliyor.

Buhar istasyonlu ütülerde bir ilk
Hem ütüyü hem kazanı kireçten arındıran temizleme sistemi Calc'nClean Perfect özelliği, TDS6080TR’yi rakiplerinden ayrıştıran özellikler arasında. Ayrıca, VarioComfort özelliği altında yer alan ideal sonuçlar için organize edilmiş özel programlara sahip ütü, 1,5 litrelik kapasiteli geniş su tankı ile sürekli su ilave edebilme özelliği sunuyor. Böylece, kesintisiz ütü yapmak mümkün oluyor.

Ütüyü fişte bırakma korkusuna son!
ProHygienic buhar istasyonlu ütü, “güvenli otomatik kapanma” özelliği sayesinde ütü hareketsiz bırakıldığında otomatik olarak elektriğini keserek ve kapanarak ütüyü fişte bırakma korkusuna son veriyor. Güçlü buhar performansı sayesinde dikey ütülemeye imkân veren TDS6080TR, taşıma ve saklama esnasında ekstra güvenlik sağlayan özel kilit sistemine de sahip. Sahip olduğu "eco" ayarı sayesinde elektrikten %25, sudan %35 tasarruf sağlayan yenilikçi ütü, 938TL fiyatıyla satışa sunuluyor. Üstelik bu ütüyü alanlara NR1013 kodlu özel renk tasarımlı ütü masası da hediye ediliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT