BOSS Watches Companion Koleksiyonu

BOSS Watches Companion Koleksiyonu

Alışveriş Alışveriş Rehberi BOSS Watches Companion Koleksiyonu

Tarihler: 20 Kasım 2017 Pazartesi ~ 20 Ocak 2018 Cumartesi

Firma: BOSS Watches

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 20, 2017 ~ Oca 20, 2018

BOSS markasının Companion saat koleksiyonunu bileklerinde taşıyanlar, hangi yöne gittiklerini çok iyi bilirler… Klasik pusula tasarımından ilham alan bu modern kronograflar, güvenilir birer seyahat arkadaşıdır. Şık ve konforlu koleksiyonda, fonksiyonel özellikler ve estetik çizgiler bir arada sunuluyor. Bu sayede, bireysel yaşam yolculuklarında her daim şık ve seyahatsever erkeklerin vazgeçilmez saat koleksiyonu oluyor.

İddialı stili ve modern detayları, saat modeline nostaljik ve vintage bir görünüm kazandırıyor. Kıvrımlı kadran çevresi ve göstergeleri çevreleyen kristaller, mantar formunda elegant pimler, mine kaplı kadranlar, geçmişin izlerini taşıyor. Simetrik kronografa ve göstergelere sahip kadranda elegant stil, sportif çizgilerle bir araya geliyor.

BOSS Watches Companion Saat koleksiyonu, birbirinden farklı detaylara sahip: Şık siyah, bej ve gri tonlarda mine kaplı kadranlar, retro etki yaratan gümüş ve pembe altın tonlarda hasır çelik bilezik, timsah derisi görünümünde kahverengi deri kayış… Bu özel koleksiyon sayesinde hem ofis hem de hafta sonu stili için ideal saat modelleri, Saat&Saat mağazalarında ve saatvesaat.com.tr ‘de sizleri bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT