Boyner'den Ara Sezon İndirimi

Boyner'den Ara Sezon İndirimi

Alışveriş Alışveriş Rehberi Boyner'den Ara Sezon İndirimi

Tarihler: 29 Kasım 2017 Çarşamba ~ 29 Ocak 2018 Pazartesi

Firma: Boyner

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 29, 2017 ~ Oca 29, 2018

Boyner, kışın soğuk ve yağmurlu günlerini yaşamaya başladığımız bugünlerde Ara Sezon İndirimi ile müşterilerine sürpriz yapıyor. 28 Kasım-10 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek.

Ara Sezon İndiriminde dünyaca ünlü markalar ve Boyner Özel markalarının koleksiyonlarında yer alan palto, kaban ve monttan kazak ve trikolara, elbise, etek ve pantolondan bot ve ayakkabıya binlerce seçenek % 50’ye varan indirimle sunuluyor.

Soğuk kış günleri için sıcacık seçenekler Boyner Ara Sezon İndiriminde

Dünyaca ünlü markalar ve Boyner Özel markalarının zengin dış giyim koleksiyonunda yer alan palto, kaban ve montlar stil sahibi bir görünümün anahtarını sunarken kumaş kaliteleri ve kış şartlarına dayanaklı teknik özellikleri ile dikkat çekiyor.

Boyner’in farklı tarzlar için farklı seçenekler sunan dış giyim koleksiyonundan yüzlerce parça % 50’ye varan indirimli fiyatlarıyla soğuk kış günlerine sıcaklık katıyor.

Kış stiline dair tüm detaylar % 50’ye varan avantajlı fiyatlarla Boyner’de

Kadın, erkek ve çocuk koleksiyonlarında yer alan binlerce seçenek, Boyner’de %50’ye varan Ara Sezon İndirimi fırsatıyla sunuluyor. Sezon trendleri ve kış için ihtiyacınız olan rengarenk, desenli ya da düz renk kazaklar, hafif ve ince trikolar, maxi ve geometrik kesimlerde hırkalar, mükemmel kalıplarıyla dikkat çeken gömlek ve bluzlar, zarif elbiseler, kumaş ve jean pantolonlar zengin Boyner kış koleksiyonunda yer alan anahtar parçalar olarak öne çıkıyor.

Boyner çocuk koleksiyonunda yer alan rengarenk ve eğlenceli seçenekler miniklerin içini ısıtırken, indirimli fiyatlarıyla anne-babalara sezon ortasında alışveriş yapma keyfi yaşatıyor.

Boyner ayakkabı koleksiyonu ile soğuk kış günlerine sıcacık bir karşılama

Soğuk kış günlerinin en önemli parçası ayakkabılar, suya, soğuk havaya dayanıklı botlar, farklı renklerde ve boylarda yağmur çizmeleri dünyaca ünlü markalar ve Boyner özel markalarının yüzlerce seçeneği ile Ara Sezon indiriminin avantajlı fiyatlarıyla Boyner’de sizleri bekliyor.

Boyner kış koleksiyonunda yer alan ve kış kombinlerinin tamamlayıcısı şal, bere, atkı ve eldivenler de soğuk kış günlerine renk ve enerji katıyor.

Altınyıldız Classics, Avva, Beymen, Beymen Business, Beymen Studio, Black Pepper, Black Spade, Cotton Bar, Cacharel, Dockers, Funky Rocks, Greyder, House of Camellia, İpekyol, Twist, Jack & Jones, Koton, Levi’s, Mavi, Limon, Fabrika, Missguided, Naramaxx, Nine West, North of Navy, Only, Pierre Cardin, U.S. Polo Assn., Under Armour, Vero Moda ve daha çok birçok markanın kış koleksiyonlarına % 50’ye varan indirimli fiyatlarla sahip olmak için Boyner mağazalarını ya da boyner.com.tr’yi ziyaret etmeyi unutmayın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT