Boyner Sezona Cesareti Missguided ile Taşıyor

Boyner Sezona Cesareti Missguided ile Taşıyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Boyner Sezona Cesareti Missguided ile Taşıyor

Tarihler: 31 Ekim 2016 Pazartesi ~ 31 Aralık 2016 Cumartesi

Firma: Boyner

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 31, 2016 ~ Ara 31, 2016

Boyner, sonbahar/kış sezonuna özel olarak dünyaca ünlü markaları moda severlerle buluşturmaya devam ediyor. Her sezona yenilikleriyle giren Boyner, uluslararası moda markalarını yakından takip edenleri heyecanlandıran Missguided ile sokaklarda İngiliz rüzgârları estirecek.

Sezonun ön plana çıkan tavrı cüretkârlık ve bu trendin öncüsü bu sezon ilk kez Boyner markaları arasında yer alan Missguided olacak. Boyner, Missguided ile cesur kadınlara sesleniyor,, moda dünyasının sınırlarını zorlamaya devam ediyor olacak.

Tek düzeliği Missguided ile terkedeceğiz. Farklı görünmeyi seviyorsanız ve yeniliklere açıksanız Missguided koleksiyonunda yer alan iddialı gece elbiseleri, özel kesim tişörtleri, farklı modellerde mont ve eşofmanları tam size göre. Üstelik sadece Boyner’de olacak bu geniş koleksiyon, uygun fiyatlarıyla da alışveriş severlerin başını döndürecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT