Boyner’de Kışlar, Sıcak ve Şık Geçer

Boyner’de Kışlar, Sıcak ve Şık Geçer

Alışveriş Alışveriş Rehberi Boyner’de Kışlar, Sıcak ve Şık Geçer

Tarihler: 11 Ocak 2017 Çarşamba ~ 11 Mart 2017 Cumartesi

Firma: Boyner

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 11, 2017 ~ Mar 11, 2017

Soğuk havalarda da tarzından taviz vermeyenlerin vazgeçilmez adresi

Boyner, içimizi ısıtan kalın ama bir o kadar hafif montlardan şıklığını konuşturan kabanlara, kışlık spor ayakkabılardan bot ve çizmelere kadar birbirinden çekici seçenekle kış aylarını ‘kat kat sıcak ve şık’ bir mevsime dönüştürüyor.

Kış aylarında önceliğimiz daima sıcak tutan giyeceklerdir ancak bu şıklığımızdan taviz vereceğimiz anlamına gelmez. Hem sıcak, hem şık tasarımlar hayal edenlerin en büyük yardımcısı, bu kış da Boyner olacak. İçinizi ısıtacak sayısız marka seçeneğini Boyner’de bulabilir, dilerseniz tek tıkla istediğiniz Boyner ayrıcalığını boyner.com.tr’den de sipariş edebilirsiniz. Üstelik %50’ye varan kış sezonu indirimine ek olarak Axess ve CardFinans’a özel 9 taksit ödeme ayrıcalığı, kışın en sert günlerinde içinizi ısıtıyor.

Kilit Parçalarla Kat Kat ve Şıkbr/>Sıcacık trikolar, pançolar, deriler, parkalar, termal montlar, botlar ve daha fazlası birbirinden özel marka seçenekleriyle Boyner’de içinizi ısıtmaya devam edecek.

Modern, şık ve zamansız tasarımlarıyla kendi stilini yaratmak isteyenlere sonsuz seçenek sunan Fabrika, bu kışta da kadın ve erkeklerin vazgeçilmezi olacak. Fabrika’nın her sezon olduğu gibi özgün ve dinamik detaylara sahip palto ve montları, kışlık takımları, pantolon ve kazakları sadece Boyner’de yer alıyor.

Cesur kadınların markası; Taylor Swift, Miley Cyrus, Selena Gomez, Kim Kardashian gibi pek çok starın tercihi Missguided ile Boyner kadınları soğuk havalarda kat kat giyinseler de feminen görünecekler. Ünlü İngiliz markası Missguided, uygun fiyatlı koleksiyonu ile sadece Boyner’de sunulan markalardan biri.

Rahat ve Bir O kadar Cool Duruşa Hazır Olun! br/>Rahat ve sportif detayları tercih edenleri Black Pepper’ın özgün tasarımları veya modayı takından takip etmeyi sevenleri Boyner Fresh markalarının koleksiyonları Boyner’de bekliyor. Koleksiyonda göze çarpan, desenli paltolar, yarasa veya fırfır kollu kazaklar, desenli bluzlar, yırtık jeanler ile kışın enerjisini herkese hissettirebilirsiniz.

Her bedende ve mevsimde modaya uygun giyinmeyi seven, kadınlar ise büyük bedende iddialı Goddiva ve La Gazzetta ile tarzını istediği şekilde özgürce oluşturacak.

Artık Üşümek Yok! br/>Kayak yapmaya hazırlananlara ve termal mont severlere North Face ve Columbia montları iyi gelecek. Cat, Lumberjack, Harley Davidson ve UGG modelleri ile bu kış ayaklar üşümeyecek. Nordbron, Beymen, Limon Company, Bad Bear, Under Armour, Columbia, Levi’s, Nike, Vero Moda bereleri ve rengarenk sizi saracak atkılarla istediğiniz tarzda ısınacaksınız.

Cool Bir Kışbr/>Alışverişe uzun zaman ayırmak yerine anahtar parçalarla “Tarzım kişiliğimdir” diyen erkekler, desenli kazaklar ve ceketlerle, yelek ve montlarla stillerini en soğuk havada bile Fabrika ile sergileyecek. Ceketlerden kruvaze paltolara, spor yeleklerden rahat pantolonlara kadar geniş bir yelpazeye sahip North of Navy, rahat tasarımı ve enerjik çizgileriyle spor ve şık giyimi bir arada bulundurmayı seven erkekler için özel ürünler sunuyor. Usta işi detaylar ve erkeksi kalıplarda gün yüzüne çıkan Penford ve Blend kazak, mont ve palto modelleri ile erkekler bu kış da şık ve cool olacaklar.

Çocuk olmak ne güzel! br/>Renkli ve tarz giyinmek isteyen çocukları Funky Rocks, Limon Company ve Pink&Orange’ın renkli ve eğlenceli dünyası Boyner’de bekliyor. Çocukların rahatlığına önem veren anneler Color Kids, Limon Company, Soobe, Adidas, Nike mont koleksiyonu ile çok mutlu olacaklar. Lumberjack, Pinkstep, Clarks, Adidas, Cat, Reebok, Adidas ayakkabılarıyla çocuklarının gönlünü kazanacaklar.

Soğuklara Renk Katan Bebeklerbr/>Rengarenk astronot tulumlar, yumuşacık kazaklar, rahat giyimli pantolonlar bebeklerin küçük dünyalarında onları hem rahat ettirecek hem de ısıtacak. Doğal iplikten, bebek cildi için uygun olan Mammaramma koleksiyonlarında. Anneler ve bebekler bu kış mevsiminde de rahat nefes alacak, bebeklerini soğuklardan Boyner’le koruyacaklar.

Kış alışverişi için aradığınız ne varsa Boyner’de…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT