Bu Bahar Pandora ile Renklenin

Bu Bahar Pandora ile Renklenin

Alışveriş Alışveriş Rehberi Bu Bahar Pandora ile Renklenin

Tarihler: 05 Nisan 2017 Çarşamba ~ 05 Haziran 2017 Pazartesi

Firma: Pandora

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 5, 2017 ~ Haz 5, 2017

Dünyaca ünlü mücevher markası PANDORA’nın ışıltılı ve renkli yeni koleksiyonları ile bu bahar tüm gözler üzerinizde olacak. Muhteşem renklerle zarafeti buluşturan PANDORA, renklerden aldığı ilhamla tasarlanan göz alıcı koleksiyonu tüm PANDORA mağazalarında sizleri bekliyor.

Renklerin Zarafet ile Dansı “PANDORA Kalpleri”
PANDORA’nın yeni serisi PANDORA Kalpleri, geçmişin mirasını geleceğin duygularıyla buluşturuyor. İster tek başına, ister yanyana takılabilen açık mavi, mavi, mor, nane yeşili, kiraz rengi, açık pembe ve beyaz olmak üzere yedi farklı renk seçeneğindeki bilezik ve yüzükler baharda tarzınızı tamamlıyor. Yan yüzeyleri yarısı renkli minelerle, diğer yarısı narin kalplerle süslü bilezik ve yüzükler, zirkon taşlarla ışıldıyor. Bileziklerde her biri tek tek el işçiliğiyle yerleştirilen 50 adet renksiz zirkon taş yer alırken, yüzüklerde ise dört renkli zirkon alternatifi bulunuyor.

“Işıltılı Damlacıklar” ile Muhteşem Renkler
PANDORA’nın 2017 İlkbahar sezonu için hazırladığı ‘Işıltılı Damlacıklar’ charm serisi, cesur renk paleti ve detaylara gösterdiği özen ile dikkat çekiyor. Kişisel tarzınıza göre farklı şekillerde kombin edilebilen geleneksel el işçiliğiyle üretilen Işıltılı Damlacık charm’lar zarif çiçek desenler, saf gümüş çerçeve ile birleşen gül kesim renkli taşlar, renkli kristaller ve kübik zirkon taşlarla bahara renk katıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT