Bu Kış Sıcacık Evler İçin Özel Alternatifler; Masko’da

Alışveriş Alışveriş Rehberi Bu Kış Sıcacık Evler İçin Özel Alternatifler; Masko’da

Tarihler: 02 Kasım 2012 Cuma ~ 02 Ocak 2013 Çarşamba

Firma: masko

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 2, 2012 ~ Oca 2, 2013

Dünyanın en büyük mobilya kenti MASKO, bu kış evleri sıcacık yapacak en özel mobilya alternatifleriyle geliyor… Şıklığın adresi MASKO yılın modası L koltuklardan, yuvarlak hatlı sehpalara, aksesuarlardan ev tekstiline kadar pek çok ürünü dekorasyon meraklıları için bir araya getiriyor…

Klasikten moderne, antikadan ofis ve bebe mobilyalarına kadar pek çok alternatifi; 700'ü aşkın mağaza ve 500'den fazla markayla bir arada sunan "Dünyanın En Büyük Mobilya Kenti" MASKO, bu kış yuvasında sıcacık bir hava estirmek isteyenleri bekliyor.

Her bütçeye uygun mobilya alternatifleri ile en yeni dekorasyon trendlerini tüketiciler için cazip fırsatlarla sunan MASKO, bu kış da yenilikçi tasarımları ile farklı olmak isteyenlerin ilk tercihi oluyor. Soğuk kış günlerinin gelmesiyle evlerinde daha çok vakit geçirecek olanlara farklı alternatifleri ile yepyeni bir yuva dekore eden MASKO, nostaljik çizgiler kadar modern tasarımlarla da dikkat çekiyor.

Mobilyada rahatlığın ön plana çıktığı 2012 kışında “L Koltuklar” ve uzanma köşeleri öne çıkıyor. Yumuşak minderler ve büyük yastıklarla dekore edilen koltuklar kombin edildikleri puflarla tamamlanıyor.

Ergonomik ve fonksiyonel tasarımların ön plana çıktığı 2012 mobilya trendlerinde okuma köşeleri ve TV üniteleri de yine favori tasarımlar arasındaki yerini alıyor. Yuvarlak hatlı sehpa ve ünitelerin revaçta olduğu 2012 kışında, salonlar klasik ve modern mobilyaları bir arada bulunduruyor…

Ham materyaller öne çıkıyor…
İster modern olsun ister klasik 2012 trendlerinde yer alan özellikle halı ve perde gibi tamamlayıcı ürünlerde pastel tonları tercih ediliyor. Sert köşeler ortadan kalkıyor, amorf, şekilsiz mobilyalar öne çıkıyor. Abartılı seçimler yerine sadelikten yana tasarımlar göz doldururken, ahşap ve ham materyallerin göz önünde olacağı 2012 kışında, pastel tonlarla koyu renk kombinasyonları da daha sık kullanılacak.

MASKO Mobilya Kenti ve mobilya trendleri hakkında www.masko.com.tr adresinden ya da 444 1 675 numaralı telefondan detaylı bilgi alabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT