Bu Kışın Vazgeçilmezi Deichmann

Bu Kışın Vazgeçilmezi Deichmann

Alışveriş Alışveriş Rehberi Bu Kışın Vazgeçilmezi Deichmann

Tarihler: 04 Ocak 2017 Çarşamba ~ 04 Mart 2017 Cumartesi

Firma: Deichmann

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 4, 2017 ~ Mar 4, 2017

Kış mevsiminin vazgeçilmez renkleri siyahlar, bordolar ve kahve tonları, Deichmann’ın bot koleksiyonunda yer alan, birbirinden güzel ve kullanışlı modellerde hayat buluyor. Markanın, her kadının zevkine uygun olarak tasarladığı; biker, chelsea, postal, içi kürklü ve topuklu botlar gardıropların kurtarıcı parçaları arasında yerini alıyor.

Soğuk havalarda ayakları sıcacık tutan kürklü botlar, aynı zamanda kadınların cool bir havaya bürünmesini sağlıyor. Maskülen tarzın vazgeçilmez parçaları arasında yer alan biker ve chelsea botlar, kahve tonları, siyah ve süet, deri alternatifleriyle koleksiyonda geniş bir yer kaplıyor. Düz tabanlı modelleriyle jean, etek ve elbiselerle kadınların cool ve rahat bir görünüm elde etmelerini sağlayan botlar, topuklu modelleriyle de oldukça şık bir görünüm yakalamalarına yardımcı oluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT