Bu Sevgililer Günü’nü Godiva’nın Özel Lezzetleriyle Taçlandırın

Bu Sevgililer Günü’nü Godiva’nın Özel Lezzetleriyle Taçlandırın

Alışveriş Alışveriş Rehberi Bu Sevgililer Günü’nü Godiva’nın Özel Lezzetleriyle Taçlandırın

Tarihler: 15 Ocak 2018 Pazartesi ~ 15 Mart 2018 Perşembe

Firma: Godiva

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 15, 2018 ~ Mar 15, 2018

Premium çikolata üreticisi Godiva, Sevgililer Günü’nde sevdiklerine unutulmayacak bir hediye vermek isteyenleri sevgi ve lezzet dolu bir deneyime davet ediyor. Godiva’nın usta şefleri tarafından hazırlanan özel koleksiyon, yenilikçi ve benzersiz Godiva lezzetlerini bir araya getiriyor.

Sevdiklerimizin hayatımıza değer katan, paha biçilmez birer mücevher olduğunu düşünürüz. Godiva, bu duygulardan ilham alarak, sevdiklerinize birer mücevher olduklarını hatırlatabileceğiniz çok özel bir koleksiyon ve hediye önerisi sunuyor: “Collection Précieuse”. Her bir parçası değerli mücevherlerden esinlenerek hazırlanan Godiva Sevgililer Günü Koleksiyonu, Godiva’nın çikolata şeflerinin bugüne dek imza attıkları en yenilikçi koleksiyonlardan biri olma özelliğini taşıyor.

İngiliz illüstratör Jessie Ford tarafından tasarlanan sevgi temalı kutularda sunulan Godiva Sevgililer Günü Koleksiyonu, sevdiklerini lezzetle ödüllendirmek isteyenlere benzersiz bir seçenek öneriyor. Koleksiyon, 4, 6, 9, 21 veya 33’lü olmak üzere farklı kutulardaki çeşitleri ile Şubat ayında Godiva mağazaları ve www.godivatr.com‘da satışa sunuluyor.

Godiva, sevgisini çikolata ile anlatmak isteyenleri, Sevgililer Günü Koleksiyonu ile buluşturmak üzere mağazalarına davet ediyor.

SevgililerGünü2018

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT