Bu Sonbahar Kuru ve Konforlu Geçecek

Alışveriş Alışveriş Rehberi Bu Sonbahar Kuru ve Konforlu Geçecek

Tarihler: 07 Eylül 2015 Pazartesi ~ 07 Kasım 2015 Cumartesi

Firma: Columbia

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 7, 2015 ~ Kas 7, 2015

Outdoor tutkunlarının önde gelen markası Columbia’nın su geçirmeyen Outdry teknolojisine sahip ayakkabı ve botları ile yağmurlu günlerde kuru ve konforlu açık hava deneyiminin tadını çıkarın.

Columbia patentli en son teknoloji ile üretilen özel su geçirmez ayakkabı ve botlar ister şehirde ister açık hava aktivitelerinde sonbaharın tadını çıkarmak isteyenlerin gözde ürünü olacak. Columbia Outdry teknolojisine sahip ayakkabılar tek parçalı hava alma özelliğine sahip katmanı ve gelişmiş izolasyon yapısıyla dikkat çekiyor. Sıvı geçirgenlik özelliği olmayan katmanın dış kumaşa doğrudan ısıtılarak birleştirilmesiyle su geçirmeyen tasarımlar, hafif yapısıyla performansı ve konforu arttırıyor.

Amerika’nın en çetin doğa koşullarının yaşandığı coğrafyalarından biri olan Pasifik Kuzeybatı bölgesinde üretimi yapılan Columbia ürünleri, başta şirketin kurucusu ve yönetim kurulu başkanı Gert Boyle ile CEO Tim Boyle olmak üzere tüm çalışanları tarafından, Pasifik Kuzeybatı ikliminin zorlu ikliminden ilham alarak tasarlanıp geliştiriliyor ve bizzat günlük hayatın zorlu doğa şartlarında test ediliyor.

Su geçirmeyen ve hava alan yapısıyla performansı arttıran Columbia ayakkabı VE botlar aynı zamanda farklı zeminlerde üstün tutuş özelliği sunan Omni-grip teknolojisiyle bu sonbahar da macera severlerin gözdesi olacak.

Columbia’nın yüksek teknoloji ve konfora sahip ürünlerine Columbia mağazalarından ve www.columbia.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT