Bu Teknolojiye Yabancı Kalmayın!

Bu Teknolojiye Yabancı Kalmayın!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Bu Teknolojiye Yabancı Kalmayın!

Tarihler: 18 Ağustos 2016 Perşembe ~ 18 Ekim 2016 Salı

Firma: Fakir

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 18, 2016 ~ Eki 18, 2016

Fakir Sky Serisi ütüler, üstün buhar gücü, kaliteli seramik taban yapısı ve kolay kullanımlı şık tasarımıyla ütü yapmayı çile olmaktan çıkarıp, keyfe dönüştüren teknolojiyi evinize getiriyor.

Ev işlerinin en zahmetlilerinden olan ütü yapmak, Fakir Hausgeräte’nin üstün teknolojili Sky serisi ütüleri ile zevkli ve pratik hale geliyor. Güvenilir Alman teknolojisiyle tasarlanan Fakir Sky Serisi ütüler; Skyfall, Skyjet ve Skygo modellerinden oluşuyor.

Üstün teknoloji, kaliteli malzeme ve estetik tasarımı bir arada sunan Fakir Sky Serisi, işlevselliğiyle ütü yapmayı konforlu hale getiriyor. Geniş su tankı kapasiteli ütüler, kendi kendini temizleme ve kirece karşı koruma özelliğiyle uzun süreli kullanım sağlıyor. Ayarlanabilir buhar özelliği ve dikey buhar çıkışı sayesinde tüm kumaşlarda kolay ütü yapma imkanı veriyor.

Skyfall premium double seramik taban özelliğiyle öne çıkarken, nano seramik tabanlı Skyjet ise kullanım kolaylığı sağlayan 3 m güç kablosu ve boş su tankı ikaz ışığı özelliğiyle dikkat çekiyor. Otomatik kapanma özeliği sayesinde olabilecek yanma durumlarına karşı güvenli kullanım sağlıyor.

Elektrikli ev aletlerinin güvenilir ve öncü markası Fakir Hausgeräte, yenilikçi teknolojisiyle ev işlerinde kolaylık sağlıyor.

Ayrıntılı Bilgi: www.fakir.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT