Bu Yaz Ayaklarınız Aldo İle Rengarenk

Alışveriş Alışveriş Rehberi Bu Yaz Ayaklarınız Aldo İle Rengarenk

Tarihler: 23 Haziran 2014 Pazartesi ~ 23 Ağustos 2014 Cumartesi

Firma: Aldo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 23, 2014 ~ Ağu 23, 2014

40 yılı aşkın süredir hem kadınların hem de erkeklerin en önemli yol arkadaşı olan Kanadalı ayakkabı, çanta ve aksesuar markası ALDO, 2014 İlkbahar – Yaz koleksiyonu ile herkesi kendisine hayran bırakmaya devam ediyor.

Yaz aylarının yaklaştığı bugünlerde ALDO, kısa, kalın ve sivri topuklular, platform ve iki parçalı sandaletlerden oluşan koleksiyonu ile birbirinden rahat modelleri moda severlerin beğenisine sunuyor.

Yaz aylarının enerjisini ayaklarda hissettirecek ALDO sandalet koleksiyonu, elektrik mavi, parlak turuncu, siyah, beyaz ve gümüş renklerden oluşuyor. Günlük kullanımlarda olduğu kadar şık kıyafetlerle eşsiz kombinler oluşturacak tasarımlar yaz boyunca kadınların vazgeçemeyeceği parçaları arasında yerlerini alacak.

Dünyada 81 ülkede 1700’den fazla noktada ayakkabı ve aksesuar tutkunlarına ürünlerini ulaştıran ALDO’nun 2014 İlkbahar- Yaz koleksiyonu NET yüzde 50 indirim fırsatı ile www.aldoshoes.com.tr ve tüm ALDO mağazalarında satışta.

www.aldoshoes.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT