Bu Yaz, ECCO Çanta ve Aksesuarlarla Daha Renkli Geçecek

Alışveriş Alışveriş Rehberi Bu Yaz, ECCO Çanta ve Aksesuarlarla Daha Renkli Geçecek

Tarihler: 16 Haziran 2014 Pazartesi ~ 23 Ağustos 2014 Cumartesi

Firma: ECCO

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 16, 2014 ~ Ağu 23, 2014

Dünyanın Ayakkabı ve deri alanında lider firmalarından biri olan Danimarkalı ECCO, rengarenk çantaları ve aksesuarlarıyla yaza damgasını vuruyor.

İlk mağazalarını Marmara Forum ve Forum İstanbul’da açarak Türkiye’ye merhaba diye Danimarkalı ECCO, ayakkabılarıyla olduğu kadar çanta ve aksesuarlarıyla da yazın en dikkat çeken markalarından biri olarak öne çıkıyor.

1963 yılından beri yüksek kaliteli, fonksiyonel, rahat, şık ayakkabılar üreten ECCO dünyanın en büyük ikinci ayakkabı üreticisi olduğu gibi aynı zamanda dünyada en çok satan deri çanta ve aksesuarların da üreticisi durumunda.

ECCO özgün tasarımlardan oluşan ayakkabı koleksiyonunu tamamlayıcı çanta ve aksesuar çeşitleri ile yaz stilini belirliyor. Siyah ve beyazın klasik hakimiyeti sürerken, mercan, sarı, yeşilin fosforik tonlarında üretilmiş, orijinal tasarımlı aynı zamanda fonksiyonel çantalar, modaseverlerin şıklığını tamamlıyor.

ECCO, tabakhane, fabrika ve mağazalarıyla her aşamasını kendisi kuran ve yöneten dünyadaki az sayıdaki büyük üreticilerden birisi olması markaya deri alanındaki uzmanlığını vitrinlere yansıtma olanağı sağlıyor.

ECCO, bir aile şirketi ve halen Kasprzak Toosbuy ailesinin yönetiminde faaliyetlerini sürdürüyor. Yılda dünya çapında 20 milyon çiftten fazla ayakkabı satan ECCO’nun dünyanın sayılı deri tasarımcılarının elinden çıkmış çanta ve aksesuarlarının kalitesine, gördüğünüz ve dokunduğunuz anda tanık olacaksınız. Yüksek kaliteli beş büyük deri üreticisinden biri olan ECCO, dünyada her gün 734 çanta ve 273 kemer ve 12 bin 500 ayakkabı bakım ürünü satışı gerçekleştiriyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT