Bu Yaz Golden Rose İle Cildinize ‘Güneş’ Dokunacak

Alışveriş Alışveriş Rehberi Bu Yaz Golden Rose İle Cildinize ‘Güneş’ Dokunacak

Tarihler: 26 Haziran 2013 Çarşamba ~ 26 Ağustos 2013 Pazartesi

Firma: Golden Rose

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 26, 2013 ~ Ağu 26, 2013

Golden Rose, 2013 yaz sezonunda makyajınızı şekillendirecek ürünleriyle sıcak yaz günlerinin enerjisini güzelliğinize taşıyor. Bu sezon Golden Rose ürünleriyle dudaklar mercan tonlarına bürünürken, cilt makyajı ise güneş dokunmuş hissi veren bronz tonlarla buluşuyor.

Yaz günlerinde güneşin enerjisiyle bütün kadınlar bronzlaşma ve kıyafet modasıyla paralel neon renklere bürünen makyaj telaşına düşüyor. 2013 yaz sezonu için sıcak, ışıltılı ve canlı renkler yaratan Golden Rose da kadınların yaz günlerinde kendilerini daha iyi hissedecekleri ürünleriyle dikkat çekiyor.

Gün batımında güneşin yüzünüze çarptığında oluşturduğu aydınlık yansımayı yakalayabileceğiniz Golden Rose Mineral Bronze Powder’ın mükemmel ipeksi dokusu cildinize pürüzsüz bir bronzluk kazandırarak, makyajınıza kusursuz bir zemin hazırlıyor. Paraben içermeyen ve cilde kolay yayılabilen yumuşak dokusuyla ten renginize uyum sağlayan 3 farklı bronz seçeneğine sahip Golden Rose Mineral Bronze Powder ile doğal bronz güzelliğinizi vurgulayabilirsiniz.
Golden Rose Mineral Bronze Powder’ın fiyatı: 28 TL

Cildinizi gün boyu güneşin zararlı ışınlarından koruyan SPF 15 koruma faktörlü Bronzing Terra Powder, pürüzsüz ve ipeksi dokusu ile makyaj çantanızın vazgeçilmezi olacak. Yoğun formülü ile uzun süre kullanabileceğiniz bronz pudranızı, ister bronzer olarak, isterseniz allık olarak kullanabilecek, tazelemeye ihtiyaç duymadan gün boyu bronzluğunuzu kaybetmeyeceksiniz.
Golden Rose Bronzing Terra Powder fiyatı: 14,75 TL

Bronz makyajınızı tamamlamak için, ağırlık hissi vermeyen ve kolayca sürülen Golden Rose Lipstick 128 numaralı mercan rengi ve 90 numaralı ışıltılı turuncu rengini deneyebilirsiniz. Sezonun kıyafet modasında ön plana çıkan neon renklerinden sarı, turuncu ve yeşil ile kullanabileceğiniz, bronz teninizle de uyum sağlayacak rujunuz, feminen bir görünüme kavuşmanızı sağlayacak.
Golden Rose Lipstick fiyatı: 12,75 TL

Golden Rose’un tüm ürünlerini bir arada görebilmek ve daha fazla bilgi alabilmek için www.goldenrose.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT