Bu Yaz Kadınların İlgisini ‘Chikirina’ Çekiyor

Bu Yaz Kadınların İlgisini ‘Chikirina’ Çekiyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Bu Yaz Kadınların İlgisini ‘Chikirina’ Çekiyor

Tarihler: 20 Haziran 2017 Salı ~ 20 Ağustos 2017 Pazar

Firma: Chikirina

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 20, 2017 ~ Ağu 20, 2017

Hayatla temas halinde olan tüm kadınlar - ‘tüm süper kadınlar’ - için yaratılmış, daha aktif yaşama odaklı bir Türk-Amerikan ‘yaşam stili’ markası “Chikirina”ya ilgi gün geçtikçe büyüyor.

Kadınlara sahip oldukları beden ile mutlu, sağlıklı ve özgüvenli bireyler olmaları için ilham veren Chikirina, kadınlara günlük hayatlarında destek olacak hem akıllı ve fonksiyonel, hem de ‘havalı’ kıyafet ve aksesuarlar sunuyor.

Aynı anda birçok şeyi yapmaktan hoşlanan kadınlar için yaratılmış olan Chikirina, günlük yaşamda esneklik, dayanıklılık ve dengenin gerekliliğine inanıyor ve kendini uyumu hissetmek isteyenlere spor giyim modasının ve sağlıklı yaşamın tatlı deneyimlerini yaşatıyor.

Bir Türk-Amerikan markası olarak, okyanus aşırı yaşayan iki kuzen, Fulya Müftüoğlu ve Janelle Berberoğlu tarafından hayata geçirilen “Chikirina” metropollerden, şehirli yaşamından ve bu yaşamla boğuşmayı bırakıp uyum sağlamayı seçmiş kadınların ilk tercihi oldu.

“Chikirina” İstanbul, İzmir, Bodrum, Adana, Alanya ve Antalya gibi 22 farklı satış noktasında, spor giyim ve plaj koleksiyonları ile rahatlık ve şıklık düşkünü her kadının ilgilisini çekiyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT