Bu Yaz Perrier Kokteylleri ile Ferahlayın

Alışveriş Alışveriş Rehberi Bu Yaz Perrier Kokteylleri ile Ferahlayın

Tarihler: 13 Haziran 2012 Çarşamba ~ 13 Ağustos 2012 Pazartesi

Firma: Perrier

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 13, 2012 ~ Ağu 13, 2012

Cesur ve sıra dışı iletişim kampanyaları ile dikkat çeken Perrier, birbirinden keyifli ve serinletici kokteylleri ile bu yaz serinlemek isteyenlerin vazgeçilmezi olacak. Yoğun baloncuklu yapısıyla hem ferahlatan hem de tazelenmeye yardımcı olan Perrier, düşük sodyumlu yapısı ile yüzde 100 doğal ve sağlıklı bir alternatif sunuyor. İçerdiği dengeli mineral yapısı ile alkollü - alkolsüz kokteyllerde rahatlıkla kullanılan Perrier’in dünyaca ünlü miksolojistler tarafından geliştirilen kokteylleri denemeye değer.

Taze çilek, hafif ekşi taze fesleğen, passion fruit ve Perrier’in muhteşem uyumuyla kendini şımartmak ve serinletmek isteyenlerin tercihi “Passion by Perrier” kokteylleri, bu yazın trendy içeçeği. İsterseniz alkollü isterseniz alkolsüz olarak hazırlayabilirsiniz.

“Passion by Perrier” kokteyl malzemeleri
- 3 parça kesilmiş çilek
- 3 yaprak taze fesleğen
- 1cl Monin passion fruit şurup
- Buz
- 12cl Perrier

Önce, çilek ve fesleğeni bardakta güzelce ezin, böylece aromalar daha çok açığa çıkacaktır. Sonra, Monin şurup, buz ve son olarak da Perrier’i ekleyin.

Passion fruit’un baharatlı aroması, fesleğen ve çilek ile mükemmel bir uyum sağlarken, Perrier’in karışıma en son eklenmesi ile de bütün aromaların tadı açığa çıkıyor. Karışımı dikkatlice karıştırdıktan sonra kokteyl bardağına dökün. Bardağı yeşil elma ve taze nane ile süsleyin. İsteğe bağlı olarak 4 cl votka/rom/gin ilave edilebilir.

Zincir mağaza ürün fiyat bilgisi:

- 6'lı paket 20 cl // 16,9 TL - Tekli şişe 2,8 TL
- 4'lu paket 33 cl // 11,9 TL - Tekli şişe 3 TL
- 1 adet 75 cl // 4,49 TL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT