Bu Yaz Plajlarda Jimmy Key Havası Esecek

Alışveriş Alışveriş Rehberi Bu Yaz Plajlarda Jimmy Key Havası Esecek

Tarihler: 12 Temmuz 2012 Perşembe ~ 12 Eylül 2012 Çarşamba

Firma: Jimmy Key

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 12, 2012 ~ Eyl 12, 2012

Her sezon hazırladığı kadın ve erkek koleksiyonları ile adından sıkça bahsettiren Jimmy Key, “2012 Plaj Koleksiyonu” ile bu yaza damgasını vuruyor.

Jimmy Key, bu yıl farklı renk ve tasarımlarlarla plaj modasında göz kamaştırmak isteyen kadın ve erkeklere zengin ürün yelpazesi sunuyor. Çarpıcı renk ve modeller ile her zevke ve vücuda uygun olan koleksiyon, plaj modasını yeniden tanımlıyor.

Plaj koleksiyonunda en çok, canlı renklere, palmiye desenlerine ve zarif detaylara sahip şortlar dikkat çekiyor. Farklı tasarımları ile plaj modasına öncülük edecek kadın ve erkek şortları hareket özgürlüğünüzü kısıtlamadığı gibi yakıcı güneşte de sizi terletmiyor. Ayrıca, rahatça kullanabileceğiniz şortlar, aynı desendeki parmak arası terlikler ile plajda modern görünmenize olanak sağlıyor.

Rahatlık ve şıklığı bir arada sunan 2012 Plaj koleksiyonu’nu tüm Jimmy Key mağazalarında bulabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT