Bu Yılbaşı da Hediyeler Philips’ten

Alışveriş Alışveriş Rehberi Bu Yılbaşı da Hediyeler Philips’ten

Tarihler: 19 Kasım 2013 Salı ~ 01 Ocak 2014 Çarşamba

Firma: Philips

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 19, 2013 ~ Oca 1, 2014

Philips ses sistemleri, 2014’e girerken bomba gibi hediye seçenekleriyle alışveriş listesini renklendiriyor.

Ev telefonundan taşınabilir müzikçalarlara, göz alıcı kulaklıklardan dock istasyonlarına kadar birçok farklı seçenek, bu sene de Philips ses sistemlerinin sunduğu farklı hediye seçenekleri arasında.

Kompakt ve Zarif: DS1155/12
Philips DS1155/12, iPhone 5 konnektörü ile uyumlu dock serisinin kompakt ürünlerinden biri. Lightning konektörüyle iPhone 5/5C/5S ve en son iPod'lar ile uyumlu olan DS1155/12 docking hoparlörü, sadece güçlü ve zengin ses sunmakla kalmıyor, aynı zamanda saat göstergesi ve yumuşak gece ışığıyla komodininiz için mükemmel bir seçenek olarak da göz dolduruyor. Zengin ve çok yönlü ses deneyiminin yanı sıra, cep telefonu parazitlerini önleyen blendaj teknolojisi ile müziğin keyfini sonuna kadar çıkaracağınız DS1155/12, 6W RMS toplam çıkış gücüyle de yüksek performansa imza atıyor. iPod/iPhone'unuzu şarj edip müzik çalabileceğiniz yeni dock hoparlör, her açıdan mükemmel görünüm için 360 derecelik tasarıma sahip. USB üzerinden ikinci mobil cihazınızı da şarj edebileceğiniz Philips DS1155/12, dock'a bağlandığında iPod/iPhone saatiyle otomatik eşleşme özelliği ile de kolaylık sağlıyor. Ürünün satış fiyatı: 189,90 TL.

Ses Bombası: Philips SBT30BLK/00
Philips'in taşınabilir kablosuz hoparlörü SBT30, kompakt boyutu ve dikkat çekici ses kalitesi ile her zaman yanınızda. Bluetooth üzerinden kablosuz müzik akışına imkân veren, şarj edilebilir ve portatif yapısı ile her yerde kullanabilirsiniz. Kemeri ve çanta için tasarlanan klipsi de bu portatif yapıya katkı sağlıyor. Philips SBT30BLK/00 müzik bombası, aynı zamanda dâhili mikrofonu sayesinde eller serbest telefon görüşmelerine de imkân tanıyor. 8 saate kadar pil ömrü, beklentileri fazlasıyla karşılayan ses kalitesi ve farklı görünümüyle ilgi çeken ürün, tüm Bluetooth özellikli cihazlarla çalışabiliyor. Yeni yol arkadaşınız Philips SBT30BLK/00 müzik bombası, 109,90 TL’lik fiyat etiketiyle satışa sunuluyor.

Olağanüstü Seslerin Ritmi: GoGEAR Vibe MP4 çalar
Yılbaşı konseptine uygun renkleriyle dikkat çeken Philips GoGEAR Vibe, FullSound yazılımıyla müzik ve videolara hayat verirken, Philips Songbird ile müziğin senkronize edilmesini sağlıyor. Cihaz, SafeSound özelliğiyle kulak sağlığınızı korurken, FastCharge ise hızlı şarj sağlıyor. Yeni Vibe, MP3 formatındaki şarkıların en iyi kaliteyle size ulaşmasını sağlayan FullSound teknolojisi ve i?itme kaybı olmadan maksimum müzik keyfi sunan SafeSound ile birlikte, boyundan büyük bir perfomansa imza atıyor. 4 GB bellek, 1,8 inç’lik ekran, 20 saat müzik – 4 saat video oynatma, 30 hafızalı RDS FM radyo da cihazın öne çıkan temel özellikleri. SA4VBE04RF/97 model koduyla piyasaya sunulan ürünün satış fiyatı, 159,90 TL.

Evdeki Güzel Asistan: Philips Mira
Benzersiz ve çekici görünümüyle ev telefonu kategorisinde devrim yaratan Philips Mira, zarif tasarımı ve yüksek kaliteli kaplamasıyla telefon tasarımına ilişkin algıların sınırlarını zorluyor. Uzun aramalar için tasarlanmı? rahat ahize kulaklıkları ve hassas kullanım için kalibrasyonlu tu? takımı ile benzersiz Mira, ahizeyi her iki taraftan ?arj edebileceğiniz akılcı dizaynı ve akıllı kablo yönetimi ile de farklı. Dâhili telesekreterine 30 dakikaya kadar mesaj kaydedebilen Mira, kolay okunabilen 1,6 inç 2 satırlı grafik ekrana sahip. Ahize hoparlörüyle eller serbest konu?abileceğiniz Mira, telefon defterinize en sık aradığınız 100 numarayı kaydedebilmenizi sağlıyor. Çevre dostu tasarımı ve ECO+ modu etkinle?tirildiğinde sıfır güç emisyonuyla çalışan Philips Mira, 149,90 TL’lik fiyat etiketiyle satışa sunuluyor.

Yılın DJ’i: Philips SHL3000RD/00
DJ monitör tipi kulaklıklarda uzman olan Philips’in bu yılbaşı için hediye seçeneklerinden biri de Philips SHL3000RD/00 DJ tipi kulaklıklar. Güçlü ses ve basla öne çıkan bu şık ve marifetli DJ, yumuşak yastıklı döner kulaklık başlıklarıyla da çekici. Hareket halindeyken en iyi ses performansına imza atan Philips’in DJ tipi kulaklıkları, uzun süreli kullanımda da oldukça konforlu. Ayarlanabilir kulaklık modülleri ve ba? bandı her kullanıcıya uyumlu olan ürünün 1,2 metrelik kablosu da konfora katkı sağlıyor. Kapalı tip akustik yapısı ile mükemmel ses yalıtımı sağlayan SHL3000RD/00, 32 mm hoparlör sürücüleri ile güçlü ve dinamik ses çıkı?ı sağlıyor. Ürünün satış fiyatı ise 49,90TL.

Philips O'Neill The SNUG’la tanışın
Etkili bas performansıyla The SNUG’ın ses yalıtımlı yumuşak tamponları, uzun süreli kullanımda rahatsızlık verebilecek etkileri ortadan kaldırarak, müzik keyfini üst seviyede dilediğinizce yaşamanızı sağlıyor. Uzun yolculuklar için ideal olan The SNUG, dinamik 40 mm’lik sürücüleriyle etkili bir bas performansına da imza atıyor. Son derece dayanıklı, dolaşmayan ve gerilim düzeltici özelliğine sahip, kopmayan sert yapılı kablosu, The SNUG’ın en önemli artıları arasında yer alıyor. Güçlendirilmiş konnektörler de bu sağlam yapıyı tamamlıyor. Düz kenarlıklar ve katlanabilir tasarım da The SNUG serisini albenili kılan özellikler arasında. Serinin SHO4300BL/00 modeli lacivert - kırmızı, SHO4300PK/00 modeli pembe - lacivert, SHO4300WT/00 modeli ise bordo – siyah renk seçenekleriyle satışa sunuluyor. Ürünün satış fiyatı ise 109,90 TL.

İşin Uzmanı: Philips O'Neill The CRUZ
Son derece dinamik ve canlı bas seslerle müzik keyfini artıran Philips O'Neill The CRUZ, farklı dış görünümüyle de ilgi çekici. Yüksek sesle müzik dinlemenin tadını doyasıya alacağınız bu özel kulaklıklar, rahat kafa bandıyla son derece de konforlu bir kullanım sunuyor. Yumuşak ve hava alabilen yastıklarıyla da bu konforu destekleyen Philips O'Neill The CRUZ, “L” şeklindeki bağlantı ucuyla da uzun süre dayanıklılık vaat ediyor. Dolaşmayan sert kablosuyla günlük kullanımda sıkıntı yaşatmayan The CRUZ, sağlam yapısıyla da oldukça dayanıklı. Basit bir dokunuşla baş bandından ayrılan hoparlör bölümü, 32 mm’lik Neodymium sürücülerle güçlü baslar, sağlam donanım ve modüler tasarım, Philips O'Neill The CRUZ’un öne çıkan özellikleri. Serinin SHO3300CLASH/00 modeli mavi - pembe, SHO3300ESCAP/00 lacivert - turkuaz, SHO3300MINT/00 modeli ise turkuaz - gri renk seçenekleriyle satışa sunuluyor. Ürünün satış fiyatı ise 89,90 TL.

Yılbaşı2014

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT