Bu Yılbaşı Gap’te Hediyelikler Pırıl Pırıl, Rengarenk!

Bu Yılbaşı Gap’te Hediyelikler Pırıl Pırıl, Rengarenk!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Bu Yılbaşı Gap’te Hediyelikler Pırıl Pırıl, Rengarenk!

Tarihler: 09 Kasım 2016 Çarşamba ~ 09 Ocak 2017 Pazartesi

Firma: Gap

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 9, 2016 ~ Oca 9, 2017

Gap Kadın ve Erkek koleksiyonlarının sürpriz parçaları, bu yılbaşında sevdiklerinize rengarenk, ışıltılı hediyeler seçmenizi sağlayacak. Koleksiyonlarına yansıyan yeni yıl coşkusuyla Gap’ten hediyelik alışverişi bu yıl çok keyifli olacak.

Gap koleksiyonlarının vazgeçilmez ikilisi şıklık ve rahatlığa bu yılbaşında eğlence, ışıltı ve renklerin büyülü dünyası eşlik ediyor. Sevdiklerinize hediye seçerken parıltılı detayları, göz alan renkleri ve yumuşacık dokularıyla sizi kararsız bırakacak Gap Kadın ve Erkek koleksiyonlarına bayılacaksınız!

Gap Kadın Koleksiyonu ışıltısıyla göz kamaştırıyor!
Bu sene yılbaşı şerefine, Gap’in şıklık dünyasına parlak bir dokunuş ekleniyor. Pullu Gap logoları kapüşonlu üstlere bambaşka bir hava verirken, taş ve metal detaylı denimler dikkat çekiyor. Lamenin ışıltısı kimi zaman bir kazağın, kim zaman da bir tişörtün havasını değiştiriyor. Atkı, bere, eldiven üçlüsünün yanı sıra taytları, kazakları hatta terlikleri saran çılgın renkli çizgiler, soğuk kış akşamlarında kalpleri ısıtacak birer hediye olmaya aday.

yılbaşı2017

Hediyesi Gap’ten seçilen erkekler bu sene çok şanslı!
Her zaman cool ve dinamik ürünleriyle göz dolduran Gap Erkek koleksiyonundan seçilecek hediyeler sahiplerini çok mutlu edecek. Bu yılbaşında çılgın renkli çizgileri erkek koleksiyonunda da eksik etmeyen Gap, çoraptan bereye, dış giyimden gömleğe, iddialı renkleri iddialı stillerle buluşturan hediye alternatifleri sunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT