Bulaşık Makinesi Uzaktan Cep Telefonuyla Çalıştırılabiliyor

Bulaşık Makinesi Uzaktan Cep Telefonuyla Çalıştırılabiliyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Bulaşık Makinesi Uzaktan Cep Telefonuyla Çalıştırılabiliyor

Tarihler: 15 Ağustos 2017 Salı ~ 15 Ekim 2017 Pazar

Firma: Bosch

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 15, 2017 ~ Eki 15, 2017

Bosch Ev Aletleri’nin, internet erişimi sayesinde uzaktan kontrol ve konfor sağlayan Home Connect teknolojiyle uyumlu yeni bulaşık makinesi SMS 88TI06 T harcanan zamandan ve enerjiden tasarruf etme olanağı sağlıyor, deterjanın bitmek üzere olduğunu, hangi programda ne kadar su ve enerji harcayacağını bildiriyor.

Bosch’un, ev aletlerini telefondan veya tabletten kolayca yönetme özelliği sunan Home Connect teknolojisiyle uyumlu olan yeni bulaşık makinesi SMS 88TI06 T ile günlük programınızı planlamak artık çok kolaylaşıyor.

Zamandan ve mekândan bağımsız kontrol sağlayan Home Connect teknolojisine sahip SMS 88TI06 T bulaşık makinesini ev dışındayken de çalıştırmak, marketteyken bulaşık makinesi deterjanının tükenip tükenmediğini kontrol etmek artık mümkün.

Home Connect bağlantısı ile akıllı telefonunuzdan ya da tabletinizden bulaşık makinenize uzaktan bağlanabilir ve onu çalıştırabilirsiniz. Dilerseniz bulaşık makinenizin programı bittiğinde Home Connect uygulamalı akıllı telefonunuza bildirim gelmesini sağlayabilirsiniz. Böylece günlük programınızı dilediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz

SMS 88TI06 T bulaşık makinesi, programın başlayıp bittiğini haber vermenin yanı sıra info tuşu sayesinde tuz ve parlatıcı konusunda da size bilgi veriyor. Tablet sayacı ise, paketteki ilk tablet deterjan kullanılırken adetin hafızaya alınması durumunda her kullanımda geri sayarak kaç tablet deterjan kaldığını haber veriyor. Böylece paketteki deterjanların bitmesine yakın tabletsiz kalmadan yeni paketi almanız konusunda sizi uyarıyor. Ayrıca sizi yıkama için seçtiğiniz her programın su ve enerji sarfiyatı konusunda bilgilendiriyor ve sistem programa başlama saatini ayarlamanıza da olanak veriyor.

Her zaman her yerden kolay ve güvenilir bağlantı
Home Connect, ek bir donanıma gerek kalmadan, ev aletlerini kablosuz internet (Wi-Fi) ağı aracılığıyla telefona veya tablete bağlıyor. Tek yapılması gereken, Home Connect özellikli ev aleti ile ücretsiz sunulan Home Connect mobil uygulaması yüklenmiş iOS veya Android cihazıyla eşleştirmek. Böylece, bütünleşik Wi-Fi mikrodevresine sahip ev aletleri Home Connect uygulamasını kullanılarak uzaktan kontrol edilebilir ve yönetilebilir hale geliyor. Ev aletlerindeki tüm önemli işlevler, Home Connect aracılığıyla, en yüksek güvenlik seviyesinde korunarak, uzaktan kontrol edilebiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT