Büyük Pierre Cardin İndirimi Başladı

Büyük Pierre Cardin İndirimi Başladı

Alışveriş Alışveriş Rehberi Büyük Pierre Cardin İndirimi Başladı

Tarihler: 15 Ağustos 2016 Pazartesi ~ 15 Ekim 2016 Cumartesi

Firma: Pierre Cardin

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 15, 2016 ~ Eki 15, 2016

Erkek giyiminin öncü markası Pierre Cardin’de indirim çanları çalıyor. Şıklığı ve kaliteyi bir arada sunan, erkeklerin vazgeçilmez markası Pierre Cardin, İlkbahar-Yaz koleksiyonu ürünlerindeki net yüzde 50 indirim avantajıyla alışverişin tadını çıkarmak isteyenleri mağazalarına davet ediyor.

Pierre Cardin’de büyük sezon indirimi başladı. Gömlekten, pantolona, t-shirt’ten, ayakkabıya erkek modasının nabzını tutan marka, net yüzde 50 indirim fırsatı ile yüzleri güldürüyor. Stil sahibi erkeklerin tarzını yansıtan, detaylarda şıklığın yarıştığı, sezon renk ve desenlerinin eşlik ettiği anahtar parçalar Pierre Cardin mağazalarında kampanya boyunca keşfedilmeyi bekliyor.

Yaz yelekleri, keten pantolonlar, geniş renk ve desen yelpazesine sahip gömlekler, renkli tişörtler ve serin tutan ayakkabılarıyla kendi stilini oluşturmak isteyen erkeklerin yol göstericisi Pierre Cardin, net yüzde 50 indirimi ile erkeklerin sezon şıklığını tamamlıyor.

www.pierrecardin.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT