C A’da Bayram ve İndirim Coşkusu Birlikte Yaşanıyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi C A’da Bayram ve İndirim Coşkusu Birlikte Yaşanıyor

Tarihler: 09 Ekim 2013 Çarşamba ~ 20 Ekim 2013 Pazar

Firma: C&A

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 9, 2013 ~ Eki 20, 2013

3 ürün alana %20, 4 ve üzeri ürün alana %30 indirim

C&A, bu bayram da tüm aileniz için en güzel bayramlıkları en uygun fiyatlarla sunuyor.

Üstelik bayramı yepyeni bayramlıklarıyla karşılamak isteyenleri 4-14 Ekim arasında C&A’da bayrama özel 3 ürün alana %20, 4 ve üzeri ürün alana %30 indirim fırsatı bekliyor.

Kaliteli ürünler ve modaya uygun tasarımları, uygun fiyat etiketleriyle tüketiciyle buluşturan C&A ile tüm aileniz için bayram alışverişinizi tek çatı altında; üstelik bayrama özel 4-14 Ekim arasında 3 ürün alana %20, 4 ve üzeri ürün alana %30 indirim fırsatıyla yapabilirsiniz.

En şık bayramlıklar, en uygun fiyatlarla C&A’daC&A’nın her zaman şık kadınları bayramda da tarzlarını yansıtıyor. Sezonun modası parlak taş detaylı kazaklar, jean gömlekler, leopar desenli ceket ve bluzlarla bayramda da stiliyle ön plana çıkan C&A kadınları, rengarenk kadife etekler ve şık elbiselerle farklı kombinasyonlar yapıyor. Erkekler ise jean gömlekler, renkli sweatshirtler, jakar desenli hırkalarla serin sonbahar günlerinde şıklıklarıyla göz dolduruyor.

Çocukların bayram neşesi ise C&A’nın renk renk ve eğlenceli tasarımlarıyla ikiye katlanıyor. Kız çocuklar, en sevilen çizgi karakterlerden Hello Kitty’li özel bayram koleksiyonu ve şeker mi şeker tüllü, kadife ve işlemeli elbiseler ve kürklü kazaklarla adeta birer minik prensese dönüşüyor. Erkek çocuklar ise gömlek ve tişört setleri ve özel bayram koleksiyonuyla yakışıklı masal kahramanlarından biri oluyor. Hem kız hem de erkek çocuklar için üretilen beyaz, siyah ve pembe renkli bayram koleksiyonu ve jean gömleklerle ile çocuklar bayramda da spor ve şık olmanın rahatlığını sürüyor. Çocukların şık bayramlıkları, C&A’nın renkli çocuk ayakkabıları, yağmur botları, ev ayakkabıları ve lisanslı spor ayakkabılarıyla tamamlanıyor.

Gençler ise elbiseler, renkli kazaklar, kareli şifon gömlekler, renkli pantolonlar, jean gömlek ve elbiseler, jakar desenli hırkalar ve içi yünlü hırka ve yeleklerle farklı tarzları birleştirip, kendi stillerini yansıtıyor.

7’den 70’e tüm ailenin ihtiyaçlarını karşılayan C&A, renkli ve eğlenceli ev terlikleri, rengarenk ve çiçekli ev çorapları, lisanslı pijama takımları, bornozlar ve flanel pijamalarla ailenizin ev keyfine de keyif katıyor.

Kurban 2013

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT