Cacharel’den Sevgilerle

Alışveriş Alışveriş Rehberi Cacharel’den Sevgilerle

Tarihler: 11 Eylül 2013 Çarşamba ~ 11 Kasım 2013 Pazartesi

Firma: Cacharel

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 11, 2013 ~ Kas 11, 2013

Cacharel Erkeği 2013/14 Sonbahar-Kış Koleksiyonu’nda gezgin, özgür ve keşfetmeyi seviyor…

Fransa’nın tanınmış markası Cacharel’in 2013/14 Sonbahar-Kış Koleksiyonu, erkeğin gezgin, özgür ve keşfetmeyi seven karakterine hitap eden rafine bir şıklık sunuyor. Dünyadaki seçkin kumaşlar ile hazırlanan ürünler, titiz işçilik ve tasarımda farklılaşan detaylar ile göz dolduruyor. Güncel ve stil sahibi Cacharel erkeğinin hikayesini anlatan ekose ayrıntıların hakimiyetindeki kruvaze ceketler ve takım elbiseler vücuda oturan kalıplarıyla sezonun trendleri arasında…

Günümüzün çizgilerini yalın bir silüetle sunan marka, sportif şıklığın en ince ayrıntılarını koleksiyona yansıtıyor. Gündelik tarzın tamamlayıcı ürünlerinden slim ekose gömlekler, tek renkli polo yaka trikolarla kombinlenerek maskülen kesimli trençkotlara eşlik ediyor. Sezonun vazgeçilemezi saç örgüler ise farklı tarzlara hitap ediyor. Koleksiyonda ağırlıklı olarak görülen takım elbiseler kendinden çizgili kumaş detayıyla dikkat çekiyor. Zamansız stili buluşturan kendinden çizgili klasik ve sportif kesimli takımlar birbirinden farklı gömlek desenleriyle kullanılarak iş hayatına dinamizm getiriyor.

Cacharel Erkeği bu sezon, sanatın kalbi, tarihin dokusunun hissedildiği kanallar şehri Amsterdam’da…
Cacharel artık her sezon başka bir rotada, şehirli ve özgün erkeği tanımlıyor. Bu sezonun koleksiyon çekimleri ise sanatın ve dinamizmin odak noktası Amsterdam’da gerçekleşiyor. Çekimler seyahat tutkunu bir erkeğin güncesini anlatıyor. Amsterdam’a özgü tatlar, kültürel rotalar ve mimari yapılarla şehri yaşayan Cacharel erkeği, koleksiyonun gezgin ve kendine güvenen ruhunu ortaya çıkarıyor. Fonksiyonellikle tasarımın bütünleştiği markanın yeni sezon koleksiyonu hayatın her dakikasına eşlik ediyor. Keyifli bir güne Amsterdam’da başlayan Cacharel erkeği gerek bisiklete binerken, gerek müze gezerken gerekse bir kafede soluklanırken koleksiyonda rahatça hareket edebileceği ürünleri tercih ediyor. Amsterdam’ın ışıltılı davetlerinde ise Cacharel erkeği siyah smokin takımından, kaşmir paltosundan ve ipek atkısından vazgeçmiyor.

Cacharel erkeği bu sezon enerji veren renkleri tercih ediyor.
Sıra dışı bir stilin tamamlayıcısı olan renkler ve desenler markanın koleksiyonunda dikkat çekiyor. Koleksiyonda yer alan tarçın desenli yeleklerden, bordo pantolonlara, morun en çarpıcı tonuyla tasarlanan triko kazaklardan desenli gömleklere kadar marka keyifli bir renk skalasını yansıtıyor.

Kadife, kaşmir ve derinin yükselişi…
Kadife ve kaşmirin %100 doğal dokusunu, atkı ve aksesuarlarla yansıtan marka, farkındalığı ön plana çıkarıyor. Orijinal kombinlerin en ince ayrıntısını oluşturan markanın atkıları kalite ve şıklığı bir kat daha arttırıyor. Koleksiyonun ilgi çeken ürünleri arasında gösterilen deri çantalar, kemerler, eldivenler ve cüzdanlar erkeğin gündelik hayatından iş hayatına stil kodlarını belirliyor.

Cacharel’in dış giyim modelleri erkeğin tarzını anlatıyor.
İşlevselliğin fonksiyonellikle buluşmasından ilham alan marka, yeni koleksiyonunda şıklığın anahtar parçasını, % 100 yün takım elbiselerin yanı sıra denimlerle de tercih edilen kapitone yeleklerden yana kullanıyor. Ayrıca takım elbisenin formunu bozmayan kruvaze paltolar, gerek seyahatte gerek iş koşuşturmasında Cacharel erkeğine günün her anında eşlik eden 5 cepli mont tasarımları modern kesimiyle dikkat çekiyor. Markanın bu sezon en ayrıcalıklı ürünleri arasında dış giyim olarak da kullanılan, harekete özgürlük tanıyan yelekleri geliyor. Çift taraflı da kullanılabilen, klasik kesimlerle de kombinlenebilen yelekler Cacharel koleksiyonu’nda farklı bir şıklığın yolunu açıyor.

Cacharel erkeği özel smokin takımlarıyla her zaman farklı ve şık…
Özel davetlerin olmazsa olmaz tasarımı smokin takımlar özel dikim kalıplarının yanı sıra siyah, krem ve beyaz renkleriyle beraber erkeklere özgün bir şıklığı vaat ediyor. Markanın mono yakalı smokin ceketleri, çift manşet özel işlemeli gömleklerle tercih ediliyor. Koleksiyonda smokin ceketlerle kullanılan papyon-kuşak takımları ve ince bağcıklı rugan ayakkabılar, ipek çoraplar ve yelekler de kusursuz şıklığı temsil ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT