Cacharel’den Sevgililer Günü Seçkisi

Cacharel’den Sevgililer Günü Seçkisi

Alışveriş Alışveriş Rehberi Cacharel’den Sevgililer Günü Seçkisi

Tarihler: 11 Ocak 2017 Çarşamba ~ 11 Mart 2017 Cumartesi

Firma: Cacharel

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 11, 2017 ~ Mar 11, 2017

Sevgililer Günü’nde sevdiklerine ne kadar özel olduklarını hissettirecek bir hediyeyi düşleyenler için Cacharel’in ayrıcalıklı dünyası adeta sınırsız bir seçki sunuyor.

Hayatınızdaki gusto sahibi erkek için farklı ton ve stillerdeki ayakkabı modellerini seçebilir, minimal cüzdan tasarımları ile gün içinde en çok kullandıkları aksesuar ile onları şımartabilirsiniz. Stil sahibi erkekler için hazırlanmış eldivenler, birbirinden özel kravatlar, soğuğa geçit vermeyen bere ve kaşkollar, mikro desenler barındıran gömlekler, balıkçı yaka trikolar ve aksesuarların olmazsa olmazı kemerler Cacharel’in sunduğu alternatif hediyeler arasında. Sevdiklerine özgün bir hediye sunmak isteyenler için tüm bu özel tasarımlar Cacharel mağazalarında. Cacharel’in Sevgililer Günü önerileri arasında Edgar Gömlek (399 TL), Mavi Eldiven (199 TL), Bot (899 TL) bulunuyor.

SevgililerGünü2017

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT