Cafissimo Mini Kahve Keyfinize Renk Katmaya Geliyor

Cafissimo Mini Kahve Keyfinize Renk Katmaya Geliyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Cafissimo Mini Kahve Keyfinize Renk Katmaya Geliyor

Tarihler: 06 Şubat 2018 Salı ~ 06 Nisan 2018 Cuma

Firma: Tchibo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 6, 2018 ~ Nis 6, 2018

Kahve uzmanı Tchibo’nun Cafissimo Ailesi MINI ile büyüyor. Her mutfağa kolayca uyum sağlayabilecek boyutlardaki Cafissimo MINI Kahve Makinesi, hızlı ve çok lezzetli kahveler hazırlamaya imkan sunuyor. 6 farklı renk seçeneği bulunan Cafissimo MINI, hem hayatınıza hem mutfağınıza renk katıyor.

Her an mükemmel kahveye ulaşmanın en pratik yolu Cafissimo kahve makineleri ailesine yeni bir üye daha katıldı: Cafissimo MINI. Hayata renk katan Cafissimo MINI, üç kademeli basınç sistemi sayesinde tek bir dokunuşla mükemmel lezzette bir espresso, caffè crema, filtre kahve veya çay hazırlamanıza imkan veriyor. Her mutfağa uyum sağlayabilecek boyutları ve şık tasarımıyla da dikkat çeken Cafissimo MINI’nin küçük bardaklara uygun ayarlanabilir bardak tutucu, manyetik damlatma sistemi ve patentli demleme sistemi, kolay temizlenebilen entegre atık kapsül haznesi, 650 ml kapasiteli su tankı gibi özellikleri de bulunuyor.

Siyah ve beyazın yanı sıra pembe, turkuaz, mavi ve sarı renk seçenekleri de bulunan Cafissimo MINI, sınırlı sayıdaki stoklarıyla 17 Ocak’tan itibaren www.tchibo.com.tr internet mağazasında, 444 28 26 telefonla sipariş hattında ve Tchibo mağazalarında kahve tutkunlarını bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT