Çalışan Kadının Mutfaktaki Dostu Samsung Mikrodalga Fırınlar

Alışveriş Alışveriş Rehberi Çalışan Kadının Mutfaktaki Dostu Samsung Mikrodalga Fırınlar

Tarihler: 18 Temmuz 2012 Çarşamba ~ 18 Eylül 2012 Salı

Firma: Samsung

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 18, 2012 ~ Eyl 18, 2012

Çalışan Kadının Mutfaktaki Dostu Samsung Mikrodalga Fırınlar ile Yemekler Hem Pratik Hem Lezzetli!

Samsung yeni nesil mikrodalga fırınlar çalışan kadının hayatını kolaylaştırırken, ramazan aylarının vazgeçilmez yardımcısı oluyor. İşten arta kalan zamanlarda ev işlerini de yapmayı başaran çalışan kadının imdadına yetişen Samsung mikrodalga fırınlar pratik kullanımı ile vakit kazandırırken, sahip olduğu pişirme özellikleri ile de sofraları çeşitlendiriyor.

Aynalı şık tasarımıyla mutfaklara ayrı bir hava katan Shine serisinin Combi Mikrodalga fırını ızgara özelliğiyle yiyeceklerin lezzetini kaybetmeden, çok kısa sürede çıtır çıtır pişmesini sağlıyor.

Samsung gelişmiş teknolojileriyle yaratılan Shine Serisi Mikrodalga Fırınlar 23 Lt. kapasiteye sahip kullanışlı iç hacmi, eşit pişirme sağlayan TDS teknolojisi ve hızlı defrost özellikleriyle iftar sofralarına özel harika menüler yaratılmasına yardımcı oluyor.

Shine Serisi Mikrodalga Fırınlarla Mutfakta işler çok daha kolay!
Samsung mikrodalga fırınların üçlü ısıtma teknolojisi, hızlı buz çözme özelliği ile kullanıcıların hayatını kolaylaştırıyor, balık ve etler çok daha kısa sürede çözülüyor. Hızlı buz çözme özelliği sayesinde gıdalar hızlı çözülürken, doğal tatları, dokuları ve taşıdıkları besinsel değerler de korunmuş oluyor. Samsung mikrodalga fırınlarda bulunan TDS üçlü ısıtma teknolojisi sayesinde de tüm yiyeceklerin eşit şekilde pişmesi ve ısınması sağlanıyor.

Fırının üzerinde yer alan Led ekran, pişirme süresini ve kalan zamanı otomatik gösterirken Samsung tarafından özel olarak geliştirilen 10 yıl garantili seramik iç kaplaması, çizilmelere ve paslanmaya karşı yüksek direnciyle, benzerlerine kıyasla fırını 7 kat daha dayanıklı hale getiriyor. Üstelik, bakterilere karşı %99.9 oranında koruma sağlayarak aileniz için kusursuz hijyen sunuyor. Samsung GE83X Shine Serisi Mikrodalga fırınlar Samsung Yetkili Satıcılarında 318 TL’den satışa sunuluyor.

Samsung Shine Serisi Mikrodalga Fırınla 12 Dakika’da Lazanya Pişirme Sanatı
Sıcak yaz günlerine denk gelen iftar sofranızı leziz bir lazanya ile çeşitlendirmek isterseniz işte tarifi;
Malzemeler ( 4 kişilik )
Yarım paket haşlama gerektirmeyen lazanya
1 su bardağı domates sosu
1 su bardağı beşamel sos
1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
100 gram kıyma

Tarifi:
Kıymayı mikrodalga fırında kullanıma uygun cam vaya porselen bir kaba alın. Samsung Mikrodalga Fırın’a koyup 750 watt’ta üzeri açık olarak 2-3 dakika pişirip kenara alın. Mikrodalga fırında kullanıma uygun, kapaklı dikdörtgen cam ya da porselen bir fırın kabının tabanına biraz domates sos döküp her tarafını kaplayacak şekilde yayın. Üzerini bir sıra lazanya hanuru ile kaplayın. Kalan domates sos beşamel sos kıyma ve kaşar peynirinin yarısını karıştırın. Hazırladığınız karışımdan lazanya hamurlarının üzerine dökün. Bu şekilde bir kat lazanya hamuru, bir kat sos olacak şekilde malzeme bitene dek fırın kabına yerleştirin. Üzerine kalan kaşar peyniri serpin ve Samsung Mikrodalga Fırına yerleştirin. Üzeri açık olarak 10-12 dakika pişirin. Dilimleyerek servis yapın.Afiyet olsun

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT