Camper ile En Keyifli Kayak Mevsimi!

Camper ile En Keyifli Kayak Mevsimi!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Camper ile En Keyifli Kayak Mevsimi!

Tarihler: 24 Ocak 2017 Salı ~ 24 Mart 2017 Cuma

Firma: Camper

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 24, 2017 ~ Mar 24, 2017

Yenilenen yüzü ve ikonik modelleriyle moda dünyasında fark yaratan Camper, dünyaca ünlü tasarımcı Romain Kremer’ın direktörlüğünde yarattığı ve ilhamını “kayak mevsimi”nden alan modelleri ile dikkat çekiyor!

Günün her saati ve her anına uygun modelleri ile şıklığı ve rahatlığı bir arada yaşatan Camper, kreatif direktörlüğünü dünyaca ünlü tasarımcı Romain Kremer’ın üstlendiği yeni sonbahar - kış 2016 / 2017 koleksiyonu ile moda dünyasında fark yaratıyor!

Kış mevsiminin soğuk hava şartlarını düşünen ve ayakları ısıtıp, korurken tarzı ile de dikkat çeken tasarımlara hayat veren Camper’ın özellikle sonbahar - kış 2016 / 2017 koleksiyonunda kendini gösteren Fiss modeli, estetikten ödün vermeden gün boyu sağladığı konfor ve performansla öne çıkıyor. Goretex özelliği sayesinde %100 su geçirmezlik sunan Fiss, soğuk kış günlerinde ayak sıcaklığını koruyarak maksimum performans sağlıyor.

Klasik kar ayakkabısı modellerinin çağdaş yorumlar ile buluştuğu bu tasarımlar, modern ve eğlenceli görünümleriyle zamansız bir stil yansıtıyor.

Moda dünyasında 40 yıllık eğlenceli ruhunu Romain Kremer’ın dünya çapında ses getiren, akıllıca tasarlanmış yenilikçi vizyonuyla buluşturan Camper’ın, modern ve stil sahibi yüzünü keşfedeceğiniz yeni sonbahar – kış 2016 / 2017 koleksiyonu tüm Camper mağazalarında ve e – mağazada sizleri bekliyor!

www.camper.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT