Çarpıcı Hediye Alternatifleri Godiva'da

Alışveriş Alışveriş Rehberi Çarpıcı Hediye Alternatifleri Godiva'da

Tarihler: 15 Aralık 2014 Pazartesi ~ 01 Ocak 2015 Perşembe

Firma: Godiva

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 15, 2014 ~ Oca 1, 2015

Godiva’nın “Spark Joy” konsepti altında yaratılan 2015 Yılbaşı Koleksiyonu mağazalarda yerini aldı. Yılbaşı için özel olarak tasarlanan Sparkle Luxury, Sparkle Corporate ve Sparkle Novelty isimli koleksiyonlar, tüm sevdiklerinize hitap eden değişik hediye seçenekleri sunuyor.

Dünyanın en zarif el yapımı çikolatalarını, eşsiz tadı ve sunumuyla 1926 yılından beri Belçika’dan tüm dünyaya ulaştıran ilham kaynağı Godiva’nın, göz kamaştırıcı 2015 yeni yıl koleksiyonu mağazalarda yerini aldı. Yeni yıl sembollerinden kırmızının tüm tonlarını barındıran, zarif yılbaşı çiçeğini kutu tasarımlarına taşıyan Godiva, Sparkle Luxury, Sparkle Corporate ve Sparkle Novelty isimli koleksiyonları ile bütün sevdikleriniz için çarpıcı ve lezzetli hediye seçenekleri sunuyor.

Sparkle Luxury Koleksiyonu, ihtişamlı timsah derisi görünümlü sepeti içinde tüm dikkatleri çekiyor. Sınırlı sayıda üretilen bu koleksiyon özel dostluklarınız için unutulmaz bir hediye olacak. 2015 trendlerini yılbaşı sepetlerine taşıyan Sparkle Corporate Koleksiyonu, ışıltılı desenleri ile yeni yılın simgesi kırmızı ve gri tonlarında karşınıza çıkıyor. Yeni yıl ruhunu yansıtan Sparkle Novelty ise, kişiye özel hediyeler için harika bir seçenek oluşturuyor. Koleksiyonlar arasında tercih yapmakta zorlananlar için Godiva Gift Card, sevdiklerinize kendi hediyelerini seçme olanağı sağlıyor.

Godiva trüf ve pralinleri eşsiz lezzetleri ve sunumlarıyla, yeni yılda da sevdikleriniz, dostlarınız ve iş ortaklarınızla paylaşabileceğiniz unutulmaz bir hediye olmaya, bu özel günü lezzetlendirmeye devam ediyor.

Yılbaşı2015

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT