Casper’dan Akıllı Telefonda Büyük Yenilik: VIA G3

Casper’dan Akıllı Telefonda Büyük Yenilik: VIA G3

Alışveriş Alışveriş Rehberi Casper’dan Akıllı Telefonda Büyük Yenilik: VIA G3

Tarihler: 07 Ocak 2019 Pazartesi ~ 07 Mart 2019 Perşembe

Firma: Casper

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 7, 2019 ~ Mar 7, 2019

Türkiye’nin teknoloji markası Casper, yeni akıllı telefonu VIA G3’ü kullanıcıyla buluşturdu. Sahip olduğu yapay zekâ teknolojisi, alternatif renk seçenekleri ve geniş ekran deneyimiyle trendlere göz kırpan VIA G3, Casper’ın bugüne kadar ürettiği en büyük ekranlı akıllı telefon.

Akıllı telefon dünyasındaki iddiasını koruyan Casper’ın, yapay zekâ ve tasarım özellikleriyle benzerlerinden ayrışan yeni akıllı telefonu VIA G3 piyasaya çıktı. Ekran boyutundan alternatif renk seçeneklerine, 2 katmanlı Incell teknolojisine sahip ekranından çentik boyuna kadar güncel akıllı telefon trendleriyle uyumlu VIA G3, fiyat performans oranındaki iddiasıyla da kullanıcının yeni favorisi olmaya aday.

Geniş Ekran Deneyimi: Extreme Vision
Geniş ekranı ile kullanıcıların görsel ve video deneyimini bir adım ileriye taşıyan VIA G3, %81.2 ekran gövde, 6.22’’ geniş ekran boyutuna sahip. Çarpıcı ekran tasarımı sayesinde oyun oynarken, sosyal medyada gezinirken ve video izlerken daha fazla ayrıntının görünür olmasını sağlıyor. Bununla birlikte geniş ekranı, elde tutuş ergonomisiyle fark yaratıyor. VIA G3, diğer VIA modellerine göre daha küçük olan çentik kullanımı sayesinde ekranda daha fazla bildirime de yer açıyor.
Kendi fiyat bandındaki tek 6.22’’ ekrana sahip akıllı telefon olan VIA G3, en kaliteli ekran teknolojisi Incell deneyimi sunuyor. Daha az katman sayesinde ekranın daha canlı ve daha net olmasını sağlıyor.

Güçlü İşlemci ile Yoğun Performans
VIA G3’te bulunan Helio P22 işlemci, yapay zekâyı yeni bir seviyeye taşıyor. VIA G3’ün sahip olduğu 2.0 Ghz yüksek frekans hızı ve 8 çekirdeği sayesinde yüksek performans gerektiren çoklu işlemler hızla yapılabiliyor. Bununla birlikte işlemcide bulunan 12 nanometre diğer modellere göre daha fazla batarya optimizasyonu sağlayarak yoğun kullanımda bile performans sağlıyor.

Alternatif Renk Seçenekleri
Casper’ın ilk gradyan renkli tasarıma sahip akıllı telefonu olan VIA G3, gece mavisi ve deniz yeşili olmak üzere iki alternatif renk seçeneği ile piyasaya çıktı. Mavi, yeşil ve siyahı aynı şık tasarımda buluşturan telefon,orijinal ve pürüzsüz arka kapak dokusuyla Casper’ın akıllı telefondaki iddiasını tasarımına taşıyor.

Yapay Zekâ ile Tasarlanmış Kameralar
VIA G3’te bulunan yapay zekâlı kameralar; geliştirilmiş derinlik, gerçek fotoğrafçılık reflektörü ve sahne ışığı efektini kullanarak fotoğraf kalitesinde belirgin bir fark yaratıyor. 13MP arka ve 8MP yapay zekâlı ön kameranın verdiği portre ışık modları, derinlik ve ışıkta sınırsız seçenek sağlıyor. Aynı zamanda artırılmış gerçeklik çıkartmaları görüntülü arama sırasında, ekranda paylaşılabiliyor ve eğlenceli anları sevdiklerinizle paylaşmanıza olanak tanıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT