Cesur Kadınlar İçin Liu Jo Jeans Fashion Koleksiyonu

Alışveriş Alışveriş Rehberi Cesur Kadınlar İçin Liu Jo Jeans Fashion Koleksiyonu

Tarihler: 10 Aralık 2014 Çarşamba ~ 10 Şubat 2015 Salı

Firma: Liu Jo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 10, 2014 ~ Şub 10, 2015

Women’s Collection – Fall/Winter 2014
Liu Jo Jeans Fashion Koleksiyonu, yeni silüetlerle etkilemeyi seven, cüretkar kadın için cesur bir tavır ortaya koyuyor. Farklı stillerin birleştiği koleksiyonda; punk ruhu androjen stilden, şık ve glam stillere geçiş yapıyor. Son temada ise folk ve bohem şıklık arasında askıda kalıyor. Romantik ama modern bir koleksiyon sunuyor.

Nouveau Punk
Temada punk ruhu modern couture bakış açısıyla yeniden yorumlanıyor ve cesur feminen stiller ortaya çıkıyor. Smokin yaka blazerlar ve eko-deri ceketler arasında değişen stiller, eko-deri parçalı kumaş pelerinler ve hayvan desenli kalıplı paltolarla tamamlanıyor. Kumaş ve eko-deri ikilisini, hem gündüz hem de gece kullanımı için mükemmel olan, mini elbiselerde de görüyoruz. Trikolarda ise genel olarak temaya tek renkli, tartan desenli ve metalik apreli stiller hakim. Büyük kaz ayağı desenli sweatshirtler ise stillere ışıltı katıyor. Renk paleti klasik siyah beyaz ve kırçıllı gri ile başlayarak tartan desenlerde kırmızı ile canlanıyor. Temadaki jeanler ise siyah, streç ve vücudu sarıyor. Jeanlerde kesimler ikiye ayrılıyor: Bottom-Up Slim Leg, yan dikişlerde taş detaylı mumlu jeanler, ve Bottom-Up High Waist Skinny, spesifik olarak dizleri eskitilmiş jeanler.Keskin bir siyahlığa sahip olan mumlu jeanlerde ise kesimler 3 skinny kesime ayrılıyor: Bottom-Up Fuseaux Easy, Bottom-Up Zip Outside ve Bottom-Up Regular Waist Super Skinny.

Stylish & Glam
Erkek giyiminin stil kodlarının kadın perspektifinden yeniden yorumlandığı ikinci temada ilham kaynağı androjen kadınlar. Üst gruplarda stiller moher detaylı, floral desenli kaz tüyü montlarla zenginleştiriliyor ve son noktayı parlak bir deri ceketle koyuyor. Yumuşak hatlı elbiseler hayvan veya dijital ilhamlı desenlerle bezeniyor, materyal kullanımında ise viskoz ve detaylarda eko-deri bulunuyor. Gömlek modellerinde ana olarak erkek kesimleri kullanılırken, ipek üstler, geometrik desen detaylı koton basic t-shirtler ve payetlerle canlandırılan jarse-ipek karışımı üstler Liu Jo kadınının feminenliğini vurguluyor. Jakar, altın kaplamalı melanj jarse ve küçük zımbalar sweatshirtlerdeki ayırt edici detayları oluşturuyor. Trikolarda değişik proporsiyonlara sahip yumuşak hatlı eko-deri stiller öne çıkıyor. Renk paleti mordan koyu yeşile ve açık kahverengiye uzanıyor. Siyah, melanj gri ve tebeşir tonları da yine temadaki yerini alıyor. Temada jeanlerde denim kumaş streç gabardinle couture bir yaklaşımla buluşuyor. Cep kenarlarındaki detaylar, spesifik yıkamalar ayırt edici unsurları oluşturuyor.

Jungle Folk
Temadaki moda uunsurları Liu Jo kadınının ruhunu gösteriyor: romantik ve bohem güzelliğin militer şıklıkla buluşması. Eko deriler folk konseptini güçlendirirken over size velur kumaş paltolarla biraraya geliyor. Sweatshirtler uyumlu renklerde eko-süet parçalarla çerçeveleniyor. Triko elbiseler vücudu sımsıkı sarıyor veya daha bol örgü stilleriyle maxi kazak olarak kullanılabilen stiller yaratılıyor. Temadaki en önemli parça olan bomber ceket, nakışlı yün kumaşla ve örgü moher kumaş olmak üzere iki farklı materyalle sunuluyor. İşlemeli, folk ilhamlı üstlere, hafif ve ağır olmak üzere farklı ipliklerle yeni hacimler kazandırılıyor. Pelerinler ise yine karşımıza tartan desenlerde çıkıyor ve istenirse kısa istenirse uzun eko deri püskülleriyle uzun panço versiyonuyla her zaman kullanıma hazır kılınıyor.

T-shirtler temada basic fit olarak kullanılsa da üzerlerinde kullanılan farklı materyallerle zenginleştiriliyor. Lurex detaylarla ışıltı kazanan viskoz kumaşlar, kamuflaj deseni, Provencal desenler, taşlar ve işleme detaylarıyla feminenliğe dokunuyor. Renk paleti kahverengiden denizin koyu mavisine, taş grisinden karamel tonlarına uzanıyor. Alt grup ise çeşitliliği sayesinde temada odak noktası oluyor. El yapımı işlemelerle süslenen eskitilmiş jean’ler, boyanıyor, kaplanıyor veya batik ilhamlı desenlerle bezeniyor. 80’lerin modelleri ise Relax Fit ve Low Crotch şortlarla, yamalı detayları ve rahat kesimleriyle karşımıza çıkıyor. Soğuk kış günleri için yeni kesimleriyle Dubai, Bottom-Up Micro Flair ve Chino Fred temada yerini alıyor. Son olarak da yumuşak kumaşlarıyla Tencel modelleri üç farklı kesime ayrılıyor: Bottom-Up Slim Leg, High Waist ve Super Skinny. Denim koleksiyonunu tamamlayan son parça ise New Rich serisinden Relaxed Fit kesimi oluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT