Çeyizlik Philips’ler Evlilik Hazırlıkları Fuarı’nda Tüketiciyle Buluşuyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Çeyizlik Philips’ler Evlilik Hazırlıkları Fuarı’nda Tüketiciyle Buluşuyor

Tarihler: 11 Ocak 2013 Cuma ~ 13 Ocak 2013 Pazar

Firma: Philips

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 11, 2013 ~ Oca 13, 2013

Philips, küçük ev aletleri ve kişisel bakım grubunda yer alan ürünleriyle, 11-13 Ocak 2013 tarihleri arasında, İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilecek olan Evlilik Hazırlıkları Fuarı’nda evlilik hazırlığı yapan tüketicilerle buluşuyor. Ürün demoları ve sürpriz hediyelerle ödüllendirilecek yarışma aktivitelerinin de gerçekleştirileceği fuar çerçevesinde, Philips’in yeni nesil zengin ürün grubu kullanıcılara tanıtılacak.

Philips’in hayatı kolaylaştıran tüketici ürünleri, 11-13 Ocak 2013 tarihleri arasında İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilecek Evlilik Hazırlıkları Fuarı’nda kullanıcılarla buluşuyor. Evlilik hazırlığında olan çiftler, 120 m²’lik bir alanda kurulacak olan Philips Tüketici Ürünleri Standı’nda, akılcı Philips çözümlerini daha yakından görme ve fuara özel promosyonlarla sahip olma fırsatı bulacaklar.

Philips ürünlerinin yenilikçi özelliklerinin detaylarıyla tanıtılacağı demo gösterileri ve ziyaretçilerin sürpriz hediyeler kazanmasını sağlayacak mini yarışmalar da fuar boyunca Philips standında gerçekleştirilecek aktiviteler arasında.

Fuarda evlilik kararı vermiş çiftlere, “İyi ki Philips Evimde” konsepti çerçevesinde, “Salata Ustası”, “Çorba Ustası”, “Akıllı Ütü” ve “Elektrikli Süpürge” gibi “çeyiz” özelliği taşıyan ürünlerle ilgili, farklı tanıtım aktiviteleri gerçekleştirilecek.

Yaygın servis ağı ile satış sonrası hizmetlerde de kolaylık sağlayan Philips, ütü ve elektrikli süpürge pazarında sürdürdüğü öncü pozisyonu ile evde profesyonel sonuçlar için en çok tercih edilen markaların başında geliyor. Philips tüketici memnuniyeti aksiyonlarını “Para İade Garantisi” gibi önemli kampanyalarla da destekliyor.

Evlilik Hazırlıkları Fuarı geçtiğimiz yıl, 48 bin kişi tarafından ziyaret edilmişti.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT