Chakra ile Evlerinize Kış Dokunuşu

Chakra ile Evlerinize Kış Dokunuşu

Alışveriş Alışveriş Rehberi Chakra ile Evlerinize Kış Dokunuşu

Tarihler: 28 Kasım 2016 Pazartesi ~ 28 Ocak 2017 Cumartesi

Firma: Chakra

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 28, 2016 ~ Oca 28, 2017

Tasarım gücünü ve deneyimini modanın son trendleriyle birleştiren Chakra, evlerin vazgeçilmez markası olmaya devam ediyor. Chakra'nın yeni sezon için hazırladığı geniş ürün yelpazesi, “Focus” fikriyle şekillenirken, odak noktasını pozitif bir ruha ve daha bilinçli bir beden enerjisine çeviriyor.

Evleri tek dokunuşla değiştiren Chakra, Sonbahar/Kış 2017 Koleksiyonu ile özgün tasarımlar sunuyor. Şıklığıyla göz kamaştıran yeni koleksiyonda nevresim takımları, yatak örtüleri, perde ve döşemelikler, havlu-bornoz setleri, dekoratif aksesuarlar, bebek ürünleri gibi birçok şık ürün tasarımlarıyla dikkat çekiyor.

Doğadan İlham Alan Chakra Temaları

Doğanın saf, sınırlanmamış, kendine özgü gücünden destek alan Chakra’nın bu sezonki temalarından soluk yeryüzü, sıcak yazdan serin sonbahara geçerken doğanın tatlı, yumuşak dokunuşu ile heyecanlandırıyor. Romantik ve kadınsı çizgileriyle koleksiyonun diğer temalarından ayrışan bu çiçeksi, naif ve nazik dünya, doğaya olan tutku ve dengeyle tamamlanıyor. İpek ve saten kumaşlar ve şeffaf figürler sayesinde romantik ve masalsı bir dokunuşla başlayan yolculuk; el nakışları, jakarlar, çiçek baskıları, 3 boyutlu dokular, pastel gül tonları ve suluboya efektleriyle sonbahar rüyasına dönüşüyor.

Markanın toprak, gökyüzü, yağmur ve doğanın tüm elementlerinin birbirleriyle uyumundan ilham alarak oluşturduğu sessiz denge teması, kış mevsiminin gücünü, doğanın özgürlüğü ile buluşturuyor. Bu maskülen ve kuvvetli duygu, koleksiyonda serin ve buğulu renklerle, buz ve mavinin tonlarıyla vurgulanırken, soğuk renklerin yarattığı enerji ve dirilik hissi öne çıkıyor. Ekose, çizgili, geometrik desenlerin, renk bloklarının patchwork ile birleşmesinden ortaya çıkan sert ve maskülen görünüm; kalın örgüler, yün, eskitme ve ahşap dokular ile birleşerek kucaklayıcı ve güvenli bir koruma alanı yaratıyor. Chakra, güçlü ve büyüleyici doğanın içinde yaratılan bu dünyaya ince kuru dallar ve nervürler ile incelik katıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT