Cikolatasepeti com’da Sağlık Lezzetle Buluştu

Alışveriş Alışveriş Rehberi Cikolatasepeti com’da Sağlık Lezzetle Buluştu

Tarihler: 27 Ağustos 2012 Pazartesi ~ 27 Ekim 2012 Cumartesi

Firma: Cikolatasepeti com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 27, 2012 ~ Eki 27, 2012

Yüksek lif oranına sahip hurmalar enfes MILD çikolatasıyla kaplandı, lezzet şöleninin kapıları aralandı. Sütlü ve bitter seçenekleriyle her damağa hitap eden hurmalı çikolatalar, içindeki fıstık parçalarıyla da bağımlılık yaratıyor.

Cikolatasepeti.com’un yerken büyüleyen lezzetlerine bir yenisi daha ekleniyor. Ramazan’ın sembolü hurmalar bu sefer farklı bir şekilde tatlıseverlerin karşısına çıkıyor. Enfes MILD çikolatasıyla kaplanan hurmalar, sağlıklı bir seçenek olarak öğünleri tatlandırıyor. Bitter ve sütlü olmak üzere iki çeşitte hazırlanan çikolatalı hurmaların lezzeti, içindeki fıstık sayesinde katlanıyor.

Şık sunumlara da sahip olan çikolatalı hurmalar aynı zamanda ahşap kutu içerisinde sunularak tam bir hediye olma özelliği taşıyor. Sütlü, bitter ve karışık alternatifleriyle lezzeti adeta yeniden tanımlayan çikolatalı hurmalar, Cikolatasepeti.com ayrıcalığıyla kapınıza kadar geliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT