Cildiniz Yılbaşı Gecesine Hazır Mı ?

Cildiniz Yılbaşı Gecesine Hazır Mı ?

Alışveriş Alışveriş Rehberi Cildiniz Yılbaşı Gecesine Hazır Mı ?

Tarihler: 20 Aralık 2017 Çarşamba ~ 20 Şubat 2018 Salı

Firma: L’Occitane

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 20, 2017 ~ Şub 20, 2018

Yılbaşı gecesi ne giysem telaşı kadar önemlidir cildinizin nasıl göründüğü. Şimdiden cildinize sıkı bir bakım uygulamazsanız, o gece parlak ışıkların altında cildinizde istenmeyen sorunlarla kalabilirsiniz. L’Occitane uzmanlarının yılbaşı gecesine dair ilk önerisi “Güzel bir cilt için en önemli şey dinlenmiş olmaktır. Uyku düzeninize dikkat edin. Yeni yıla kadar belirli saatlerde uyumaya ve uyanmaya özen gösterin...”

O gece çok eğleneceğim diyorsanız, cildinizin bir müddet oksijen almasını sağlayın. Maskeler ve peeling ürünleri bu konuda yardımcınız olabilir.

L’Occitane ‘ın Peony serisi tek kullanımlık maskeleripratik çözüm arayanlar için birebir! Overnight Perfecting, Flash Moisture ya da Purifying Maske ilecildinize uygun olan olanı verebilirsiniz.

Aromakoloji Purifying Maske/ertesi gün ile cildinizi arındırıp, gözeneklerinizi sıkılaştırabilir; maske kullanımının hemen öncesinde Reine Blanche Scrub ile cildinizi ölü hücrelerden arındırabilirsiniz. Ayrıca detoks etkili sebze ve meyve tüketimine ağırlık verin.

Gece boyunca cildinizi arındırarak, sizi ertesi güne hazırlar.. Önerimiz Overnight Perfecting Mask 6 ml : 28 TL
Yılbaşından bir gece önce cildinizi hazırlayın. Flash Moisture Mask 6 ml : 28 TL
Cildin susuzluğunu anında giderir, nem yukselmesini sağlar. Yine yılbaşı gecesinden önce kullanılabilir. Hafta boyunca da kullansa olur.. Purifying Mask 6 ml : 28 TL
Ciltteki sebum oluşumunu düzenler. Gözenekleri temizleyerek, geriye temiz taze ve mat bir cilt bırakır.. Yılbaşının ertesi günü ciltlerini gecenin etkilerinden arındırabilirler. Aromachologie Purifying Mask 75 ml: 105 TL
Reine Blanche Scrub: 146 TL

En az bir hafta öncesi ultra yoğun kremlere geçiş yapabilirsiniz. Soğuk hava cildinizin daha yoğun bakım bariyerine ihtiyaç duyduğu zamanlardır.

Cildinize ihtiyacına göre; Işıltı, canlılık ve dolgunluk için veren Immortelle Divine Youth Oil yağ bazlı serumuve Divine Cream ile destekleyebilirsiniz. Yoğun nem bakımı için; Shea Comforting Oil ve Shea serisi Light(%5 Shea) Cream ya da Comforting Cream(%25 Shea) kullanabilir ya da Cilt tonu eşitliği ve kusursuz bir görünüm için Şakayık serisine ait Peony Creamve Peony Perfecting Essenceile krem ve serumunuzu bir arada kullanarak yoğun bir bakım sağlayabilirsiniz.

Immortelle Youth Oil 30 ml : 440 TL
Immortelle Divine Cream 50 ml: 440 TL
Shea Comforting Face Oil 30 ml : 155 TL
Shea Light ComfortingCream 50 ml (%5 Shea) 136 TL
Shea Comforting Cream 50 ml(%25 Shea) 146 TL
Peony Perfecting Cream 50 ml: 182 TL
Peony Perfecting Essence 30 ml: 218 TL

Yılbaşı gecesinin hemen öncesindeki günlerde çok ağır makyaj yapmaktan kaçının. Sürekli ağır makyaj cildi yorar ve sönük görünmesine neden olur. Hafif, doğal tonlarda makyajla günlerinizi geçirebilirsiniz.

Precious BB Cream ile cildinize doğal bir renk kazandırıp, hafif renkli formülü ile cilt tonu eşitliği sağlayabilirsiniz. Light, Fair ve Medium olarak 3 farklırenginden cildinize en uygun olanı tercih edebilirsiniz.

Immortelle Precious BB cream( Light – Fair – Medium) 40 ml: 194 TL

Saçınızı yoğun ve hacimli gösterecek ürünlerde radarınızda olmalı. Kuruluk problemini yok etmiş, pırıl pırıl saçlara sahip olmak için Aromakoloji Saç Bakımı serisi Repairing Sublime Repairing Oil,kuru ve yıpranmış saçları beslemeye yardımcı olur. İçerisindeki esansiyel yağlar sayesinde saçlarınıza parlaklık kazandırır ve saçlarınızı kuruluktan kurtulur.

Aromachologie Repairing Sublime Oil 100ml : 127 TL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT