Cildinizin Güzelliğini Biorichi Calendula Kremi ile Koruyun

Alışveriş Alışveriş Rehberi Cildinizin Güzelliğini Biorichi Calendula Kremi ile Koruyun

Tarihler: 19 Haziran 2012 Salı ~ 19 Ağustos 2012 Pazar

Firma: Petra

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 19, 2012 ~ Ağu 19, 2012

En iyileri bir çatı altında toplayan Petra, Biorichi markalı yeni ürünü Calendula Kremi’ni satışa sundu. Aynısefa özlü Biorichi Calendula Kremi, hem cildi besliyor hem de nem oranını dengeliyor.

Türkiye’de doğrudan satış sektörünün ilk ve en önemli temsilcileri arasında bulunan Petra, cildinin güzelliğini korumak isteyenler için özel olarak geliştirilen aynısefa özlü Biorichi Calendula Kremi’ni satışa sundu.

Aynısefa çiçeğinin cilt dostu yatıştırıcı, yumuşatıcı ve yenileyici özelliklerini taşıyan Biorichi Calendula Kremi, cildi beslerken nem oranını da dengeliyor. Gün boyunca dış etkenlerin neden olduğu tüm olumsuzlukları gidererek yorgun ciltlere benzersiz bir bakım uygulayan krem, cildi temizlerken aynı zamanda yumuşatıyor ve esnetiyor.

Kuru, hassas ve pürüzlü ciltler başta olmak üzere tüm cilt tiplerinde etkili olan Biorichi Calendula Kremi, 100 ml’lik ambalajında 42 TL’den satışa sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT