Çilek’ten Akıllı Mobilyalar

Çilek’ten Akıllı Mobilyalar

Alışveriş Alışveriş Rehberi Çilek’ten Akıllı Mobilyalar

Tarihler: 19 Aralık 2017 Salı ~ 19 Şubat 2018 Pazartesi

Firma: Çilek

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 19, 2017 ~ Şub 19, 2018

Çilek, gençlerin yaşam tarzları, kişilikleri, istekleri ve ihtiyaçlarından yola çıkarak tasarladığı Dark Metal Genç Odası ile yaşam alanlarına yeni bir soluk getiriyor. Derinin tüm sofistike dokusunu minimalist çizgilerle buluşturan Dark Metal, odalarında uzun süre vakit geçirmeyi seven gençlerin hayata bakış açılarının dışa vurumu olarak karşımıza çıkıyor.

Tematik odalarıyla ailelerin ve gençlerin beğenisini kazanan Çilek, farklı yaşlara ve yaşam tarzlarına hitap eden ürünleriyle herkesin beğenisini kazanmaya devam ediyor.

Çilek, gençlerin kendi yaşam alanlarında daha özgür olmalarına yardımcı olmak için tasarladığı Dark Metal’de, modüler kullanımı ve günlük yaşamdaki ihtiyaçları fonksiyonel detaylarla birleştiriyor. Sunduğu ekstra çözümlerle de gençlerin hayatını kolaylaştıran Dark Metal, karyolasındaki el işi deri detaylarıyla siyahın gücünü yaşam alanlarına taşımaya yardımcı oluyor. İstenildiği taktirde karyolaya ilave arkadaş yatağı modülünü rahatlıkla kullanma şansı sunan Dark Metal, komodinleriyle de gece uyurken yanı başınızda olmasını istediğiniz eşyalarınızı muhafaza ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT