Çılgın Çizgiler ile Dolu Bir Sezon Sizi Bekliyor!

Çılgın Çizgiler ile Dolu Bir Sezon Sizi Bekliyor!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Çılgın Çizgiler ile Dolu Bir Sezon Sizi Bekliyor!

Tarihler: 22 Kasım 2017 Çarşamba ~ 22 Ocak 2018 Pazartesi

Firma: Gap

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 22, 2017 ~ Oca 22, 2018

Birbirinden şık, ikonik ve rahat parçalarıyla her mevsimin göz bebeği Gap’i işgal eden “çılgın çizgiler”, beraberinde pek çok keyifli etkinlik de getirdi. Gap’in Crazy Stripes koleksiyonuna özel düzenlenen mağaza aktivitelerini ve ikonik sürprizlerini kaçırmayın.

İkonik giyim markası Gap’in yeni sezonda gardıropları şenlendiren Crazy Stripes koleksiyonu, soğuk kış günlerini sıcak tonlarıyla ısıtmak üzere “gelin, Gap’te buluşalım” diyen etkinlikleri de beraberinde getirdi.

Atkı, bere, kazak, elbise, denim ceket gibi klasik kışlık parçaları rengarenk çizgilerle yeniden yorumlayan Gap Crazy Stripes koleksiyonu, “bizi bir araya getiren her şeyi, hep beraber kutlamak için gelin, Gap’te buluşalım” sloganıyla mağazalarda yerini alırken, seçili Gap mağazalarında koleksiyon şerefine keyifli ve yaratıcı etkinlikler de gerçekleştiriliyor.

Gap mağazalarında yer alan özel hediye çarkını çeviren herkes sürpriz hediyelere sahip olurken, Juico ve Petra Coffee tarafından hazırlanan leziz ikramlardan da tatma fırsatı elde edecek. Ayrıca belirli mağazalarda misafirler, serigrafi baskı tekniği ile kurulan ve Ottostop tarafından hazırlanan özel tezgahta, kendi Gap logolu ve sloganlı defterlerini ve kitap ayraçlarını hazırlayabilecek. Gap’in çılgın çizgileri şerefine düzenlenen bu özel etkinliklere tüm Gap severler davetli.

Gap, bu kışa damgasını vuracak Crazy Stripes koleksiyonu için iki sürpriz hazırladı. Rengarenk çizgilerle dekore edilmiş göz alıcı Gap Crazy Stripes otobüsü, 30 Kasım 2017’ye dek Kanyon alışveriş merkezi ana girişte olacak. Aralık ayında ise sürpriz lokasyonlarda İstanbul’u dolaşacak.

Yine Crazy Stripes temasıyla hazırlanan özel Gap pop-up store ise İstanbul Emaar Square AVM’nin L3 katında açıldı. Gap’in özel pop-up store’u 15 Ocak 2018’e dek hem ürünleri hem dekorasyonuyla ikonik Gap tarzını sevenleriyle buluşturacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT