Çizgi Ötesi Tasarımlar

Çizgi Ötesi Tasarımlar

Alışveriş Alışveriş Rehberi Çizgi Ötesi Tasarımlar

Tarihler: 24 Mayıs 2017 Çarşamba ~ 24 Temmuz 2017 Pazartesi

Firma: Came Home

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 24, 2017 ~ Tem 24, 2017

Klasik ve şık koleksiyonuyla zamansız parçaları ustaca yorumlayan Came Home, müşterilerine geniş bir ürün yelpazesi ve dekorasyon alternatifleri sunuyor. Came Home koleksiyonu mobilya, aydınlatma ve aksesuar başta olmak üzere; ev tekstili, dekoratif yapı malzemeleri ve küçük ev aletlerinden oluşuyor. Sizin için tasarımı yeniden yorumlayan Came Home’un ürünleri, usta ellerde detaylıca işlenerek size sunuluyor. Mermerin doğallığı, ahşabın sıcaklığı, pirincin göz alıcılığı ve füzyon camın gizemi mağazaya girdiğinizde size farklı ve ayrıcalıklı bir dünyanın kapılarını aralayacak. Markanın öne çıkardığı “Came” serisi, son zamanlarda dekorasyon sektörünün yeni trendi olan füzyon camdan oluşuyor.

Sanat, günlük hayata entegre oluyor…
Seramik sanatçılarının ellerinde şekillenen vazolar, heykeller, dekoratif objeler ve resim galerisi ile sanatı günlük hayatımıza entegre etmek isteyen Came Home; GG Sanat Galerisi ile bu hayali gerçekleştiriyor. Türkiye’nin en iddialı daimi açık karma sanat galerilerinden biri olma yolunda hızla ilerleyen GG Sanat Galerisi, sanat ve sanatçının değerini vurguluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT