Clarks’tan Yepyeni bir İlkbahar – Yaz koleksiyonu

Alışveriş Alışveriş Rehberi Clarks’tan Yepyeni bir İlkbahar – Yaz koleksiyonu

Tarihler: 04 Nisan 2013 Perşembe ~ 04 Haziran 2013 Salı

Firma: Clarks

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 4, 2013 ~ Haz 4, 2013

Clarks’ın 2013 ilkbahar-yaz koleksiyonunu nisan ayı itibariyle mağazalardaki yerini alıyor. Her koleksiyonunda farklı bir tema seçen Clarks, 2013 modellerinde şehir ve denizden ilham alıyor. Kadın, erkek ve çocuk modellerinin yer aldığı yeni koleksiyon hem renkleriyle hem de klasikle moderni birleştiren özgün tasarımlarıyla dikkat çekiyor.

Dünyanın önde gelen İngiliz ayakkabı markası Clarks, 2013 İlkbahar – Yaz koleksiyonu ile yine rahatlık ve şıklığı bir araya getiriyor. Şehir, kara ve denizden ilham alan ve global etkilerin hissedildiği yeni koleksiyonda elişi detaylar ve exotik renkler klasik ve çağdaş modellerde ustalıkla birleşiyor. Clarks, bu koleksiyonda dünya podyumlarından ve modanın başkentinden modelleri ayaklarınıza getiriyor. Metrospective, Contemporary Craft ve Global Bazaar başlıkları altında toplanan koleksiyon, size bahardan yaza doğru hareketli bir yolculuk sunuyor.

Clarks’ın ikonik arşivinden klasik siluetlerin yeni bir dizaynla yeniden canlandırıldığı modern seri Metrospective’de çalışan, şehirli kadınlar için şık ve rahat seçenekler yer alıyor. Mantar ve mercan renkleriyle öne çıkan seride süet modeller dikkat çekiyor. Bir diğer seri olan Contemporary Craft ise el işi ve dokuma detaylarının günümüzün modern çizgisiyle tekrar yorumlanmasından ortaya çıkmış. Baharı getiren yeşiller ve morların dışında kahve tonlarındaki bantlı modelleriyle de günlük yaşantınızda rahatlıkla kullanabileceğiniz bir seri. Global Bazaar ise Afrika ve Hindistan esintili model ve desenleriyle yaz aylarında ayaklarınıza ayrı bir renk katacak. Clarks’ın 2013 yazına özel bu egzotik serisinde rafya örgüler, nakışlar ve renkli dokumalar sıcacık yaz mevsimine özel modellerde hayat buluyor.

Clarks’ın 2013 İlkbahar – Yaz Koleksiyonu stil sahibi erkekler için de oldukça şık ve kullanışlı modeller sunuyor. Yine el işi detayların yer aldığı modellerin bulunduğu erkek koleksiyonunda özellikle kum rengi ve süet dokular öne çıkıyor. İşte, haftasonunda ya da tatilde Clarks’ta, her ortama göre bir model sizleri bekliyor.

Clarks yeni koleksiyonunda çocuklara da babetlerden sandaletlere, atkılı tasarımlardan bantlı spor ayakkabılara rengârenk modeller sunuyor. Kızlarda çiçek baskılı romantik detayların yer aldığı tasarımlar dikkat çekerken erkeklerde farklı renk ve modelleriyle spor ayakkabılar öne çıkıyor. Baharı yaşatan detaylarla oluşturulmuş bebek modelleri de koleksiyonun zenginleştiren parçalardan.

Yıllardır vazgeçilemeyen klasikleri, sezon modasını yansıtan modelleri ve özgün tasarımların hayat bulduğu ayakkabılarıyla Clarks, yeni koleksiyonuyla kendini iyi hissetmek ve güzel görünmek isteyenlerin vazgeçilmez tercihi olmaya devam ediyor.

www.clarks.com.tr

Palladium AVM, Akbatı AVM, Bu Yaka AVM, Anka Mall ve seçkin mağazalarda…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT