Claude Monet Bahçelerine Kendinizi Keşfetmeye Ne Dersiniz?

Alışveriş Alışveriş Rehberi Claude Monet Bahçelerine Kendinizi Keşfetmeye Ne Dersiniz?

Tarihler: 19 Kasım 2014 Çarşamba ~ 19 Ocak 2015 Pazartesi

Firma: Freywille

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 19, 2014 ~ Oca 19, 2015

Hayattan ilham alan Freywille, yarattığı sanata saygı serilerinden “Hommage á Claude Monet” koleksiyonlarına dahil yeni Giverny setleri ile sizi bahçesinde gezintiye davet ediyor.

Claude Monet’nin kendi yarattığı bahçelerinden esinlenerek tasarlanan yeni Giverny serisi sanatçının kendi duygu dünyasını tuvallerden mineli mücevherlere taşıyor. Freywille, Giverny serisinde sanatçının güçlü fırça darbelerini oldugu gibi aktarmak için farklı bir teknik kullanarak Rodyum ile minelere işledi. Sanatçının ilham aldığı ışığın gölge ile dansı, canlı renklerin lirik anlatımında izlenimci bir etkiyle mücevherlerde hissediliyor.

Asil bir duruşa sahip olan Contessa bilezik ve çeşitli zincir secenekleriyle farklı kullanımlar sunan yumuşak formlu Halfmoon kolye ile şıklığınızı vurgulayacak kombinler yaratabilirsiniz. Coşkulu renklerle bezenmiş birbirinin tamamlayıcısı olan farklı tasarımlardaki mineli bilezik ve kolye sahibine zarafet yolunda bütünlük sağlıyor.

Freywille, olağandışı ve nadide mücevherler tasarlamaya devam ederken kadınları mutlu etmeye devam ediyor.

www.freywille.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT