Çocuklar Sonbaharın Tadını Doyasıya Çıkarsın

Çocuklar Sonbaharın Tadını Doyasıya Çıkarsın

Alışveriş Alışveriş Rehberi Çocuklar Sonbaharın Tadını Doyasıya Çıkarsın

Tarihler: 23 Ekim 2017 Pazartesi ~ 23 Aralık 2017 Cumartesi

Firma: Lumberjack

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 23, 2017 ~ Ara 23, 2017

Sağlamlığı ve fonksiyonelliği şehre taşıyan Lumberjack bu sonbahar da çocukların vazgeçilmezleri arasında yerini alacak. Lumberjack’in Junior Koleksiyonu’nda yer alan river bot modellerinde lacivert, gri, pembe, mor, yeşil ve vizon renkleri ön plana çıkarken dinamik tasarımlar da oldukça dikkat çekiyor.

Şehir hayatına doğa esintisi taşıyan Lumberjack, sonbahara özel modellerle çocukların karşısına çıkıyor. Deri ve süet dokunuşlarla zenginleşen fonksiyonel kısa bot alternatifleri Lumberjack’in Junior koleksiyonunda kendini gösteriyor. Çocukların en şık chino pantolon, renkli elbise ve keten gömlek kombinleri en modern Lumberjack Junior koleksiyonundaki kısa botlarla tamamlanıyor. Hafta sonu aktivitelerinde, okulda ve günlük kullanımlarda tercih edilebilecek Lumberjack Junior’in su geçirmez river botları, soğuk ve yağmurlu havalarda çocuklarınızın vazgeçilmezi olacak.

Lumberjack Junior’ın zengin Junior-River koleksiyonunu daha yakından görebilmek için FLO ve In Street mağazalarına uğrayabilir ya da www.flo.com.tr’yi ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT