Çocukların Adımları FLO ile Sıcacık ve Rengarenk

Çocukların Adımları FLO ile Sıcacık ve Rengarenk

Alışveriş Alışveriş Rehberi Çocukların Adımları FLO ile Sıcacık ve Rengarenk

Tarihler: 01 Aralık 2015 Salı ~ 01 Şubat 2016 Pazartesi

Firma: FLO

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 1, 2015 ~ Şub 1, 2016

Tüm çocukları hayallerindeki rengarenk ve birbirinden sevimli modellerle buluşturan FLO, bot koleksiyonuyla kış aylarında tüm çocukları rahat ve sağlam adımlarla buluşturuyor. FLO’nun yüzlerce model barındıran geniş bot koleksiyonu; pembe, mor, bej, kahverengi, mavi renklerinin eşlik ettiği sıcacık modellerden oluşuyor.

FLO’nun birbirinden canlı renklerin etkisi altındaki kız çocuk koleksiyonunda yer alan bot modelleri; kürk, taş, fiyonk gibi göz alıcı detaylarla küçük prenseslerin adımlarına şıklık katıyor. Biker botlardaki zincir, zımba gibi asi detaylar büyüklerin modasını çocukların ayaklarına taşıyor. Erkek çocuk koleksiyonunda yer alan botlar; cırt cırtlı ve bağcıklı modellerle yerinde duramayan erkek çocukların kışın zorlu hava koşullarında güvenli adımlar atmalarını sağlıyor. Karlı havalar için kar botları da kalın tabanları, su geçirmeyen yapıları ve ayakları sıcacık tutan kürklü modelleriyle FLO koleksiyonunda yerini alıyor.

FLO’nun 2015 Sonbahar/Kış Çocuk Koleksiyonu’nda yer alan modelleri görebilmek için FLO mağazalarına uğrayabilir, www.flo.com.tr ‘yi ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT