Çocukların Enerjisine Ayak Uyduran Gap’ten Hayatı Kolaylaştıran Çözümler

Çocukların Enerjisine Ayak Uyduran Gap’ten Hayatı Kolaylaştıran Çözümler

Alışveriş Alışveriş Rehberi Çocukların Enerjisine Ayak Uyduran Gap’ten Hayatı Kolaylaştıran Çözümler

Tarihler: 12 Ekim 2016 Çarşamba ~ 12 Aralık 2016 Pazartesi

Firma: Gap

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 12, 2016 ~ Ara 12, 2016

Çocukların en sevdiği giyim markası Gap’in Kids koleksiyonu bu sezon da yine çok iddialı. Gap Kids’te pek çok parça, renkli, trend yaratan ve cool olmasının yanı sıra pratik çözümler sunan detaylarla da süslü.

Çocuklara hem hareket özgürlüğü ve rahatlık hem de yaşlarına yakışan enerjik bir görünüm sunan Gap Kids & Baby koleksiyonları, sürprizlerle dolu: T-Roll çorapların altlarındaki silikon detay, çocukların yürürken kaymaları engelleniyor. Gap’in tüm çocuk denim pantolonlarında ayarlanabilir bel özelliği mevcut, bu sayede ekstra kemer kullanmaya gerek kalmıyor.

Çocukları soğuk havaların tehlikelerinden korumak için kapüşonlu üstlerin içi, kürklü olarak üretiliyor. PrimaLoft tekniğiyle üretilmiş çok hafif ve ısıyı maksimum seviyede koruyan pufa yelek ve montlar, miniklerin açık havada özgürce oynamalarını sağlıyor.

Yine çocuklar için spor yaparken terlemeyi engelleyen FIT Koleksiyonu, aynı zamanda esnekliğiyle de dikkat çekiyor. Bebekler için tüm tulumlarda bulunan omuz kısmındaki ekstra çıt çıt, tulum çıkartılırken baş kısmından kolayca geçmesini sağlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT