Çok Özel Tasarımcıların 2012 Yaz Takıları Gimora.Com’da Meraklılarını Bekliyor!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Çok Özel Tasarımcıların 2012 Yaz Takıları Gimora.Com’da Meraklılarını Bekliyor!

Tarihler: 09 Temmuz 2012 Pazartesi ~ 09 Eylül 2012 Pazar

Firma: Gimora

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 9, 2012 ~ Eyl 9, 2012

Tasarım takının ve birbirinden değerli tasarımcıların buluştuğu adres gimora.com’da yaz takıları fırtınası esiyor. Göz kamaştıran ve birbirinden güzel takılar sahillerde ve yaz gecelerinde şıklığına şıklık katmak isteyen kadınların beğenisine sunuluyor.

Tasarım takının değerini bilen ve bu ayrıcalığı hissetmek isteyen kadınların uğrak yeri gimora.com, plaj ve gece kıyafetlerini tamamlayacak tasarımlardan oluşan yaz koleksiyonu ile bu yaza damgasını vuruyor.

Nilay Yürükçü, Nesrin Dugan, Alber Camer, Yıldız Gezer, Ece Ünaldı, Batya Kebudi, Çiğdem Çine, Ashley K, Deniz Kaprol, Kathre, Anna Lou, Merve Yiğitalp, Özlem Mardin gibi isimleri bir araya getiren gimora.com, yüzük, bileklik ve kolye tasarımlarından oluşan bu çok özel koleksiyon ile 2012 yazının enerjisini ve sıcaklığını yansıtıyor.

2012 takı modasının başını çeken tasarımlara bu yazın moda renklerinin hâkim olduğu görülüyor. Takılarda pırlanta, akik ve inci gibi taşlar ile kurukafa, kral&kraliçe ve kalp gibi detaylara yer veriliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT