Colin’s Shop Win ile Şimdi Kazanma Zamanı

Alışveriş Alışveriş Rehberi Colin’s Shop Win ile Şimdi Kazanma Zamanı

Tarihler: 18 Nisan 2013 Perşembe ~ 18 Haziran 2013 Salı

Firma: Colin’s

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 18, 2013 ~ Haz 18, 2013

Rahatlık ve şıklığı bir arada sunan geniş ürün yelpazesiyle öne çıkan COLIN’S, 30. kuruluş yılında Shop&Win kampanyası ile kazandırmaya devam ediyor. 12 Mayıs 2013 tarihine kadar COLIN’S mağazalarından 50 TL’lik alışveriş yaparak çekilişe katılanlar iPad’den notebook’a, Xbox’dan kulaklığa kadar pek çok hediye kazanma fırsatı yakalayacak.

Rahatlık ve şıklığı bir arada sunan geniş ürün yelpazesiyle öne çıkan COLIN’S, kampanyaları ile de bu sezona damgasını vuruyor. 12 Mayıs 2013 tarihine kadar devam edecek Shop&Win kampanyası dâhilinde tüketiciler her 50 TL alışverişe bir çekiliş kartı alabilecek. Çekiliş sonucunda ise iPad’den notebook’a, Xbox’dan kulaklığa kadar pek çok hediye sahiplerini bulacak.

Shop&Win kampanyası ile COLIN’S, 30. yılında harika fırsatlar sunuyor. 30 kişiye iPad Mini, 30 kişiye Xbox, 30 kişiye Nokia Lumia, 30 kişiye Casper Nirvana Notebook, 130 kişiye Philips kulaklık ve 330 kişiye Colin’s Jean armağan edecek. COLIN’S, Shop&Win kampanyasına katılarak bu muhteşem hediyelere sahip olmak isteyenleri mağazalarına bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT